Je to v 12,Sraz by jsme si dali v 11.30 na pumpě AGIP na dlouhé louce a následně hromadný odjezd na náměstí.23 to upřesníme nebo potvrdíme.
Das ist BMW
hobr napsal:
Přátelé Jihočeši, máte chybu v názvu vlákna. Správně má být "budějické"...
ne "budějické " , ale "budějcké " ,
jinak musim dodat, ze je tam krasne a vetsinou prijemni lide , ne jako napr. v Prazee
...si drzej, ne woe ;o)), všeho dočasu, nebojte holobrádci
...sem někde slyšel, že v Budějicích by chtěl žít každý, tak já tedy pánové ne ;o))
www.jantruhlar.cz
náplava ? ani nahodou.. jasně budějcké to -i- je asi překlep.. to je jako vysvětlit pražákovi co to je dětská kárka a pikador si myslí že je firma, která dělá párky v rohlíku.. nic proti prahe.. http://www.youtub...RToA9W-EGE Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Tak je to správné,tak to má byt Zatím prognóza dobrá,jen musím pohledat lyžařský rukavice.Jediný ruce mi mrzly,když jsem min.neděli vyjel,ani vyhřívání nepomohlo.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Tak je to správné,tak to má byt Zatím prognóza dobrá,jen musím pohledat lyžařský rukavice.Jediný ruce mi mrzly,když jsem min.neděli vyjel,ani vyhřívání nepomohlo.
Jsem vedel,ze se na postouchnuti nekdo chyti. Z Prahy vychod z postele po operaci kolene
zdravim do Budejc a do Prahy GSaky na srazech a vsem v republice preju klidek ,pohodu hlavne zdravi ,nejen v novem roce!vyky