Tak jsem si teď procházel naší letošní publicitu a reklamy v časopisech a napadlo me, že bych se docela rád zeptal, co třeba členové bmwgs.cz komunity čtou za periodika. Ono jde o to, že články nebo inzerce něco stojí a není to zrovna málo peněz a docela by bylo zajímavé vědět, které časopisy jsou třeba oblíbené pro majitele GS a které pro cestovnější stroje apod.
Protože v anketě nejde zvolit víc odpovědí, tak pokud někdo kupujete nebo máte předplatné více periodik, napište prosím do odpovědi ve vláknu název, zkusím to k tomu připočítat. Prostě třeba zaškrtněte jednu z voleb a přidejte do odpovědi tu další nebo ty další co čtete.
Tohle vlákno by mohlo zajímat asi víc prodejců a výrobců, nejen nás, tak zkuste být upřímní, ať má nějaký význam.
A klidně můžete připsat důvody - že třeba jste četli Motoráj ale poté, co se sloučili se Supermotem a nejsou tam ty komiksy, tak už to není ono apod
Upravil TomasTT dne 03.01.2014 18:46
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak ja nejčastěj ČMN, ale nikterak pravidelne. A ostatní hodně vyjímečně spíš když mi ho dá někdo přečíst ale jinak vede internet.
brrm brrrrm brrrrrrrrm
Celkem pravidelně Motohouse, Motocykl ani Motorbike (bývalý Supermoto) mě nebaví, jsou tam pouze suchý fakta a žádný osobní dojmy, což je první věc co chci u reakce na motorku slyšet/číst.
Paul: to co píšeš o Motocyklu a Motorbike je přesně to, co mě docela zajímá, protože to jsou důležitý věci a mělo by to hlavně zajímat redaktory z těch periodik. Docela pravidelně se mnou o reakcích lidí mluví třeba Somík z Motohouse a zajímá se, jestli třeba byly nějaké reakce (pozitivní nebo negativní) na články co jsme spolu psali třeba v létě o nápadech jak se vybavit na cesty různého typu apod. Oproti jiným časopisům tam je ten osobní přístup bych řekl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Paul: to co píšeš o Motocyklu a Motorbike je přesně to, co mě docela zajímá, protože to jsou důležitý věci a mělo by to hlavně zajímat redaktory z těch periodik. Docela pravidelně se mnou o reakcích lidí mluví třeba Somík z Motohouse a zajímá se, jestli třeba byly nějaké reakce (pozitivní nebo negativní) na články co jsme spolu psali třeba v létě o nápadech jak se vybavit na cesty různého typu apod. Oproti jiným časopisům tam je ten osobní přístup bych řekl.
Souhlas z článků je to poznat. Jinak zrovna ty články co na cesty a jak jsou určitě fajn, já jsem většinu toho znal, ale i tak jsem si tam našel pár věcí co jsem neznal, Ale hlavně pro lidi co se chtějí vybavit a neví o tom nic to určitě přínos mělo. Potom si pamatuju dva testy "vašich" motorek, první byla přestavěná F800GS a druhá F800R. Oboje bych zhodnotil jako fajn zpestření.
Ja si kupuju casopis spis nahodne abych mel neco na zachode...prioritu ma ten v kterym je bmw...jinak ctu motor journal pac ho vydava kamarad kaja kupka,jo a to neni reklama.
Kupredu spatki ni krok...
Motohouse, ČMN... Motoráj jsme měli dřív i předplacenej, ale šlo to s nima od desíti k pěti a novej Motorbike mě taky neoslovil, po dobu co dobíhalo předplatný ještě od Motoráje...
jardajerman@seznam.cz
Četl jsem ČMN od jejich začátku,ale šlo to od 10 k 5 a tak nečtu nic. Zbytek časopisů mi přijde předraženej na to,co je v nich...
Je to dost upřímný?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jediný co odebírám a čtu je Motoroute. Moc mě nezajímají testy motorek. Já nic nového nehledám, takže si raději počtu kde je co zajímavé ve světě a kam by se dalo vyrazit. Jenom mi teď začalo trochu vadit, že si kolikrát cestopis přečtu dřív na internetu, než u nich. Chápu, že se jim zrovna tohle trochu blbě řídí, ale když ti pak dojde časopis, kde jsi půlku cestopisů četl na internetu, jsi vlastně docela zklamaný.
motocykl (nešel zaškrtnout jako druhá volba ;o))
kupuji si to a víc bych asi nestíhal, byť bych měl zájem ;o))
ale koukám, že zkusím taky něco jiného
jinak hledám fakta, obecně dobré rady, zkušenosti a jak bylo uvedeno, mnohé člověk ví, něco se upřesní, něco je úplně nového, někdy zjistí, že vlastně nic neví......
www.jantruhlar.cz
Motocykl mi už třetí rok předplácí dcera a občas koupím motohouse a motorbike,ČMN už nekupuju,stejně je to na motorkářích.Jinak mi příjde,že co otestujou v jednom,za chvíli je to v dalším časáku,takže prakticky stačí jen jeden.Nejlepší pro mně jsou testy a cestopisy,a vůbec nečtu o motosportu.
oranžová dvanáctka
Četl jsem pravidelně ČMN, ale to bylo když jsem byl na nástavbě. Maturoval jsem v roce 2007, od tý doby nic takovýho neodebírám. Motočasák koupím jen náhodně, když mě něco zaujme na titulce. Vše co potřebuju ohledně motorek najdu online, takže zaškrtnuta poslední možnost.
GSA 1250 Rallye 2024
Mel jsem nekolik let predplacenej Motohouse, ten me fakt bavi.
Ale.. kazdy cislo jsem projel jednou, cetl jen co me zajima (vynechal jsem sport, testy chopperu atd atd) a po par letech jsem si spocital, co me to stalo.
Kdyby me zajimal celej obsah, asi bych kupoval dal. I proto, ze je rad podporim, ale ted uz proste nic.
Navic kdyz to ted doma vidim, ty tuny ruznych casopisu, ke kterym se uz nikdy nevratim...
Motocykl protože je to slušná dávka čtení v porovnání za cenu kolik to stojí, a zaměřují se přesně na to co mě zajímá, ne vždy ale téměř pravidelně.
ČMN- co jsem tak postřehl tak spoustu redaktorů přispívá i do Motocyklu. Jsou to opravdu noviny, člověk se dozví co kde jak a proč.
Ostatní časopisy.. až na Motoroute je jenom nuda a čtivo o streetech, superbikech atp... nic pro mě.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Motoroute odebíráme už několik let.
Jakýkoliv jiný motočasák si akorát prolistuju, když se k němu náhodou nějak dostanu, ale nekupuju je. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Zaškrtnuto motocykl, který kupuju namátkově když mě zaujme na stánku.
Úplně bojkotuju Motohouse, protože se mi snažili dost drsně vnutit předplatné a navíc v té samé době skončilo mé oblíbené Supermoto. Tipuju, že v tom měli prsty
Občas přečtu ČMN, které kupuje kamarád v práci.
Pája