ale nechce sa mi ich kupovat len tak na blind bez toho aby som si to dopredu pozrel. Na slovenskom a ceskom internete som nenasiel eshop ktory by ponukal LED verziu H11 55W
live fast, die young be wild, have fun
Připojil bych se k Raptorovi.Bere mi to přímo z klávesnice.Někdo tady kdysi nabízel tyto LED žárovky,že by je prodal,protože mu to nesvítí,tak jak si představoval.Chci origo mlhovky na 1200 používat jen pro lepší viditelnost motorky a v kombinaci s vyhřívanými hefty a sedadly, GPS, nabíjením čehokoliv na motorce chci snížit spotřebu ele. energie.
.
pavelDR nedavno som tu videl RT ktore malo na sebe nalepene take svietiace LED pasiky.. myslim ze je to v tomto pripade schodnejsia cesta
raptor napsal:
pavelDR nedavno som tu videl RT ktore malo na sebe nalepene take svietiace LED pasiky.. myslim ze je to v tomto pripade schodnejsia cesta
Nechci na moto nic lepit.Vadí mi,že se u nás stále nezrušilo denní svícení aut v letních měsících,kde zaniká význam svícení motorek,které nejsou pak tak dobře vidět.Chystám se na výrobu denního svícení (podobné jako od TT)..Vzhledem k tomu,že mlhovky na moto používám jen pro lepší viditelnost v denním provozu chci tam LED žárovky.Mám na moto přídavná LED dálková světla,tak bych je chtěl mít všude kde to jde.Dávám je postupně i do světel doma.Šetřit se musí všude.Kdyby jsi se rozhodl pro nákup těchto žárovek,mohl bych se k tobě přidat a podělit se třeba o poštovné?
.
pavelDR - no takto, ak traja ludia sfleku napisu ze to nie je dobre riesenie tak ja nemam najmensi dovod im neverit
okrem toho o mna tu prioritne vobec nejde, riesim tento problem za jedneho kamosa ktory by chcel odo mna kupit hmlovky ale klasicke H11 mu pridu ako malo svietive
PavelDR : být Tebou, tak prodám klasické orig. mlhovky a koupím orig. LED mlhovky BMW...před nedávnem mi je ukazoval Servisák na svojí mašině...vypadají podobně jen jsou o něco menší...
raptor napsal:
pavelDR - no takto, ak traja ludia sfleku napisu ze to nie je dobre riesenie tak ja nemam najmensi dovod im neverit
okrem toho o mna tu prioritne vobec nejde, riesim tento problem za jedneho kamosa ktory by chcel odo mna kupit hmlovky ale klasicke H11 mu pridu ako malo svietive
zetor napsal:
PavelDR : být Tebou, tak prodám klasické orig. mlhovky a koupím orig. LED mlhovky BMW...před nedávnem mi je ukazoval Servisák na svojí mašině...vypadají podobně jen jsou o něco menší...
Zkusím poptat u Ježka,ale obávám se,že cena bude někde mimo moje finance.Ale díky za info o origo led mlhovkách jsem do teď nevěděl.
.
zetor napsal:
Zkusím poptat u Ježka,ale obávám se,že cena bude někde mimo moje finance.Ale díky za info o origo led mlhovkách jsem do teď nevěděl.
zetor napsal:
Hele něco kolem 3000kč za jednu...
Už jsem psal Ježkovi,tak uvidím.Nemáš na ně nějaký odkaz,abych viděl jak vypadají?
.
zetor napsal:
no nevim nevim , ale serviska si kupoval kulady LED svetla prezeme MADE IN HONKONG, ale treba je vymenil za origo BMW
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
zetor napsal:
no nevim nevim , ale serviska si kupoval kulady LED svetla prezeme MADE IN HONKONG, ale treba je vymenil za origo BMW
Nechci zakládat nové vlákno, tak to dám sem.
Je nějaká varianta/náhrada led žárovka za H7 do těchto světel..viz odkaz níže a popřípadě kdo má zkušenosti. Světla používám jako dálková http://www.autofa...7-12v.html
zetor napsal:
Ty má nad tim...dálkový...
to z toho ma vanocni stromek jak Radim
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček