Zdravím Vás kluci,
v pátek jsem si pořídil svýho vysněnýho Bawce 1150GS ADVENTURE a koumu na něj nějaký ten laděný výfuk a chtěl bych poprosit o radu ohledně koupi,nebo odkazu na internetové adresy kde by se dal nějaký výfuk na můj motocykl pořídit.Zatím jsem našel pouze SHARON a na srazu jsem viděl TENAXe. Za veškeré info předem děkuji.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Zdravím Vás kluci,
v pátek jsem si pořídil svýho vysněnýho Bawce 1150GS ADVENTURE a koumu na něj nějaký ten laděný výfuk a chtěl bych poprosit o radu ohledně koupi,nebo odkazu na internetové adresy kde by se dal nějaký výfuk na můj motocykl pořídit.Zatím jsem našel pouze SHARON a na srazu jsem viděl TENAXe. Za veškeré info předem děkuji.
Třeba tady:http://www.bos-ex...x-bmw.html
Já mám od nich oval na 12ce a spokojenost.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja mam na 12tce Leo Vince a spokojenost.
Je dulezity, aby to byla predevsim kvalitni znacka a vyfuk primo pro tvuj typ motorky a to ze dvou duvodu (coz se o Tenaxu rict neda):
1) homologace
2) aby to vsechno klapalo jak ma - prubeh vykonu a kroutaku, spalovani atd.
Ja mel Leo Vince skoro na vsech motorkach a splnuje to co jsem napsal vys.
Nicmene budou to na 100% splnovat i znacky, ktery najdes v katalogu TT a Wunderlich.
Osobně laďáček zatím nemám, ale doufám, že časem taky dopadne - jinak kamarád měl na 1150 Remus titanium i se svodama a super zvuk - teď má 1200 a pokoupil Zarda včetně svodů a filtru - a zvuk je naprosto boží. Tak uvidíš. Další kámoš má na 1150 Leo Vince Superbike a taky paráda.
Upravil rusak dne 24.08.2008 17:20
R 1100 GS
Ještě bych měl kluci prosbu.Laďák už mám vybranej,měl by to být REMUS a chci se zeptat,zda li stačí koupit jen laděný tlumič a prohodit ho za origo,nebo jestli je k tomu potřeba něco jiného.Na Bigovi,když jsem dával CREPTUSy stačilo jen přokoupit mezisvody a bylo hotovo.Pak už to byla otázka cca 30ti minut. Díkes.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To chces ladak jen kvuili zvuku? Nebylo by lepsi dat ladak rovnou se svodem aby motor rovnou lip tahnul? remus dela jak ladak na KAT tan na Y svod.Ja to chci pres zimu taky resit,ale me by zas mozna stacil jen svod,ale zatim nevim....nejde mi vubec o zvuk,spis o ten zatah odspodu.Asi bych kopupil toto http://cgi.ebay.d...286.c0.m14
nebo ve verzi titan
Upravil brtnik dne 02.10.2008 09:53
No jde mi spíš o zvuk,ten svod mužu řešit třebas další zimu.Nekradu mám v plánu přikoupit ještě pár doplňků a to spolkne taky ještě dost lowe
Jo to znam....jsem v doplncich za 50tis.a to me ted cekaj riditka,mozna tlumice nebo aspon pruziny a ladak asi taky ale prave je rozdil v koncovce pro Katalizator a pro Y svod a proto si to musis ujasnit dopredu
Ach tak,takže nejde koupit teď koncovku,která pasuje na kaťák a pak koupit jen Y svod.To pak teda budu muset kupovat svod + novou koncovku.Teda až by to bylo uktualní...
laďák bych řešil až po ostatních doplňcích.....jak píše Brtník, já v doplňkách jsem výrazně víc než za 50 a na laďák třeba ještě nedošlo....osobně než laďák budu řešit časem Ohlinse, podvozek je důležitější než zvuk....
nechci čekat... jsem zvyklej z Biga na rachot,tak se chci alespoň trochu přiblížit... a tech pár doplňku co chci,tak bez toho se dá jezdit...
Blbý je, že na rozdíl od 1200GS, se na 1150 dělají koncovky určené pouze pro použití s katalyzátorem a jiné koncovky (které vypadají prakticky stejně) určené pro provoz se svody bez katalyzátoru. Ta koncovka určená pro provoz bez katu se na standardním svodu s katem chová dost blbě, střílí to do výfuku a propad u 4000 to dost zdůrazní. Jde s tím jezdit ale není to žádná hitparáda. Ovšem jak se dá Y a vymění filtr, je to někde jinde. Krouťák odspodu značně naroste, což považuju za hlavní výhodu. To co se jezdilo za jedna, se dá jet za dva bez řazení dolů (výjezdy). Zvuk prvotřídní. dB killer (vnitřní trubka) se dá vyndat a nandat podle typu cesty a destinace kam se jede.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jinak laďák určený na provoz s katem tady máme na bazaru za velmi solidní peníze a je v bezvadném stavu. Je to tedy hliníkový TT, OEM výroba Remus pro TT. S katem NEJDE provozovat, hádá se to.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
tak fajn,překecali jste mě máte recht s tím Y svodem, počkám do jara,přišetřim a bude...teď stejně prdlajs najezdim a třeba zbyde něco i na ty další fičury co tam chci... Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
TomasTT napsal:
Blbý je, že na rozdíl od 1200GS, se na 1150 dělají koncovky určené pouze pro použití s katalyzátorem a jiné koncovky (které vypadají prakticky stejně) určené pro provoz se svody bez katalyzátoru. Ta koncovka určená pro provoz bez katu se na standardním svodu s katem chová dost blbě, střílí to do výfuku a propad u 4000 to dost zdůrazní. Jde s tím jezdit ale není to žádná hitparáda. Ovšem jak se dá Y a vymění filtr, je to někde jinde. Krouťák odspodu značně naroste, což považuju za hlavní výhodu. To co se jezdilo za jedna, se dá jet za dva bez řazení dolů (výjezdy). Zvuk prvotřídní. dB killer (vnitřní trubka) se dá vyndat a nandat podle typu cesty a destinace kam se jede.
Jo,jo Remus s Y a KN filtrem, je skutečnej dárek pro nás moto"risty", jezdí to jak z praku.
Tenax jsem měl před lety na TDM. Přišel mi na dobírku, měl být přímo na TDM850. Nepasoval, nechával jsem ho napasovat, pak jsem ho namontoval, za týden šel dolu a za další týden byl prodaný. Výsledkem byl totiž jen hluk, že jsem se styděl někde přidat plyn. No, ale třeba už se zlepšili, už je to pár let. Rozhodně mě to ale naučilo, že když doplňky, tak odzkoušene, se zárukou, od seriozní značky a s homologacemi.
Tak chlapci,jsem tu opět s dotazem.Sešli se mi prachy a mám v plánu objednat Remuse i s svodem místo katu.Co mě čeká a nemine? Určitě to nebude tak,že jenom prohodim výfukovou soustavu a jezdim že ne.Máte s tím někdo zkušenost? Ještě se mi taky nabízí řešení koupit jen tlumič,ale lákají mě ty kilowaty...