Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Vadí Vám, že v TV se nevysílá Dakar živě, popřípadě že není více záznamů respektive delší přenosy?
Ano, vadí mi to hodně! Ano, vadí mi to hodně! 29%[7 Hlasy]
Ano vadí, ale srdce mi to netrhá Ano vadí, ale srdce mi to netrhá 46%[11 Hlasy]
Nevadí Nevadí 0%[0 Hlasy]
Nevadí, a vyhovuje mi současný stav Nevadí, a vyhovuje mi současný stav 4%[1 Hlas]
Tento problém neřeším Tento problém neřeším 21%[5 Hlasy]
Počet hlasů : 24

Televize a motorky
VojtechPolicky
Přidané 12.01.2014 20:54

Registrace: 12.04.12
Už dlouhou dobu přemýšlím nad tím, proč se upřednostňují některé pořady před jinými. Je mi jasné, že takový fotbal a nebo hokej má sledovanost vyšší než šachový turnaj...

Jde mi spíše o to že taková soutěž jako je DAKAR, je sledován a vysílán ze záznamu.. a to tma jsou motorky, auta, kamiony atp.. a Tour de france, je vysílána pokuď to jenom trochu jde živě. A myslím si že zas tolik lidí to nežere.
A jsou tu i další sporty, jako je Judo... Krpálek -borec a fjan kluk, známe se osobně, je několikanásobný šampion, světové úrovně, a je více judistů...

A dejme tomu Sáblíková párkrát vyhraje a už se to sleduje a hledá se stadion - né že by si ho nezasloužila...

Proto se ptám, taky Vám to vadí a nebo to bere tak že už to tka prostě chodí a musíme si pomoct sami. šlo by s tím něco udělat?
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...

Teda až na motorky !thumbs up

Paul
Televize a motorky
Přidané 12.01.2014 21:17

Registrace: 04.03.11
Pochybuju, že někde se přímý přenos vysílá už je z toho důvodu, že etapy jsou tak dlouhý a jejich přímý přenos je takřka nemožný takže záznam a střih je mnohem lepší možnost.
Více prostoru by tomu mohlo být věnováno to zase jo.

xHackerM
Televize a motorky
Přidané 12.01.2014 21:31

Registrace: 22.05.09
Obecně dávají v TV hodně málo pořadů o autech či motorkách. Co sleduju pravidelně (pokud čas dovolí) je Autosalon na Primě. A to je vlastně jediný. Ale co často kontroluju, jestli na 24 Sport nedávají nějaký záznam. Minulý týden tam byl FreeStyle motokros, občas shlédnu záznam nějaké rallye. Vím kdy dávají TopGear, tak to nepřepínám, ale jsou to staré díly a ne všechny jsou zajímavé.

Nevím, proč to tak je... Každý chlap se přeci rád dívá na auta a motorky, minimálně si připomene dětství, musí to být přeci lákavé...

bluesbery
Televize a motorky
Přidané 12.01.2014 21:55

Registrace: 01.06.08
Autosalon na Primě si zaplatí sami výrobci, ostatní je otázka smluv a hlavně peněz..
A prachy u nás jak známo, jsou korupčním nástrojem č. jedna.. Dakar sleduje (relativně)minoritní počet lidí, tomu odpovídá i čas který české TV Dakaru věnují..
Upravil bluesbery dne 12.01.2014 21:56

www.temax.cz
xHackerM
Televize a motorky
Přidané 12.01.2014 21:59

To jo, ať si to platí kdo chce, spíš mi jde o to, že v sobotu ráno u snídaně mám na čučet a kdo to platí je mi už šumák.

bluesbery
Televize a motorky
Přidané 12.01.2014 22:03

Registrace: 01.06.08
xHackerM napsal:
To jo, ať si to platí kdo chce, spíš mi jde o to, že v sobotu ráno u snídaně mám na čučet a kdo to platí je mi už šumák.

Souhlas, mají to dobře udělaný je na co u snídaně čučet..

www.temax.cz
xHackerM
Televize a motorky
Přidané 12.01.2014 22:05

bluesbery napsal:
Souhlas, mají to dobře udělaný je na co u snídaně čučet..

A občas hlavně i vtipný, dobrej start víkendu. Smile

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 137
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 1.05 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI