Ahoj, nemá někdo zkušenosti s Airoh S5? http://www.dqmx.c...-1332.htmlNikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Díky, toho jsem se trochu bál :-)
Acerbisku myslíš kterou?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Myslí Acerbis Active a na dojmy se zeptejte Hugitky. Foukalo jí dovnitř spodem, ale vyřešil to bradový deflektor. Má v tom F4 a nemyslím si, že by si na něco stěžovala. Prý je hlučnější, ale to jen proto, že nemá srovnání, protože předtím jezdila System 5 od BMW a to je jiná liga, že. Já to na hlavě ještě neměl, takže nemohu posoudit a porovnat s Uvex Enduro. Ale jezdí v tom více lidí, někdo to sem napíše. Za mě dobrá helma a kdybych neměl Uvexu, tak bych si ji pořídil taky.
Super, děkuji :-) A ještě se zeptám - jakou máš Uvexu a jak jsi s ní spokojený?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Já mám uvex enduro, ne carbon, zdá se mi ale lehká, výhled luxusní, jezdím se štítkem a při výšce 179 a origo plexi na 1100GS je za řidítky docela rachot, pokud se schovám za štítek, rachot ustane. Moc se nemlží, pokud dýchá člověk pomalu a nosem-mluvím o podzimním počasí, jinak v poho. Sedí mně pěkně, netlačí a ani do ní nefouká, plexi doléhá přesně a jde jednou rukou zaklapnout. Kupoval jsem černou mat za 3500, za mě za ty peníze velmi dobrá. Mám ji druhým rokem.
červenej Elf
nicholas1 napsal:
Super, děkuji :-) A ještě se zeptám - jakou máš Uvexu a jak jsi s ní spokojený?
Mám Uvex Enduro, modrý vzor, tmavší plexi. Je dobrá. Nejhorší je ale anti-fog. Vůbec nefunguje. Ale kluci mi tady poradili, že pasuje plexi z helmy BMW. Nicméně Uvex Enduro už je pomalu old school. Nemá vnitřní brýle a má jen jeden otevírací větrák nahoře.
Hmmm když na to tak koukám - asi vezmu Acerbisku. Prozradíš mi, jaký jsi tam narval Hugitce bradový deflekor?
Trochu bych chtěl aktualizovat toto téma, protože ho pár příspěvků dost znehodnotilo!
Když jsem si vybíral kyblík na hlavu, tak jsem na tohle téma taky narazil a přečetl si ho. Abych napsal pravdu, tak mě docela odradilo pokukovat po S5. Nicméně jsem nedbal a přilbu si vyzkoušel, potom i koupil. Důvodem bylo to, že do helmy vůbec nefučí (jako u modelu S4, to jsem se zde dočetl a ani není nijak hlučná), při rychlostech nad 120km/h ani štítek nedrnčí. Bradový deflektor nepotřebuje, protože nemá tak rovnou tu bradovou část jako již výše zmíněná Acerbiska (to byl můj další adept), je jakoby více prohnutá dolů, takovej jakoby zobák.
Takže závěrem: tuto přilbu doporučuji, je tichá a nefouká do ní. Jen stojí o 15 stováčů víc než Acerbiska
Upravil Stewe dne 19.10.2014 19:48
GSA 1250 Rallye 2024