Chlapi jste tu někdo z prachaticka, písecka, strakonicka nebo budějovicka? Nemám tady na jihu s kým se projet a drobet o těch našich BMW drobcích pokecat a za kámošema do prahy se mi taky nechce pořád lítat. Si připadám jak v seznamce. Ale nebujte 4% nejsem. Díky a dejte vědět
... puvodne Tabor, ale tedka jsem se prestehoval k manzelce do Olomoooca a momentalne ucim lokalni vidlaky mluvit cesky a makat. Opravujeme tady domek a zatim, co remeslnik, to liny a vychcany pazdrat - moje prachy by chtel, ale odvest poradnou praci, to ne.
... na jihu se ale obcas vyskytuju.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
pro Bubak:
ja mam zkusenosti z cele republiky a je to vsude stejny, i v jiznich Cechach jsou nemakacenkove, takze bych ty Olomocaky takhle radsi neurazel, protoze mam kousek od tam koreny , a jsou tam taky GSaci
vyky
To sis bubák dovolil k moravákovi dost, říct že nemakaj, každopádně Ti musím dát zapravdu. Dyk jsou to slováci co nedošli do čech. , ale zas tam uměj chlastat to jo
... ale asi jo, jen tady holt mame smulu na lidi - tak jsem si rypnul. Kamose tady mame akorat truhlare a to je zase machr.
S tim chlastanim to sedi. V pivech (myslim tim Plzen) v pohode, v koralkach nestiham. Ve vinu jsme nerozhodne a je tu k mani velmi dobre - ne ty vyplachy pro prazaky.
Ze tady jsou GSaci vim, par jsem jich videl - ale neco delam blbe, pac pokazde jeli na opacnou stranu nez ja....
Upravil Bubak dne 26.08.2008 16:46
Bubak
Pokud ti nebude vadit, že jsem ženská, tak jsem z Č. Budějovic. Plánuju s mojí polovičkou nějaké výlety okolo poloviny září, tak pokud se ti bude chtít, jsi vítán. Marta 724242332
boGaS napsal:
Chlapi jste tu někdo z prachaticka, písecka, strakonicka nebo budějovicka? Nemám tady na jihu s kým se projet a drobet o těch našich BMW drobcích pokecat a za kámošema do prahy se mi taky nechce pořád lítat. Si připadám jak v seznamce. Ale nebujte 4% nejsem. Díky a dejte vědět
jo bogasi ja sem přímo z jamy lvové sice ještě bawa nemam čekam na něj tak se mužem nekdy domluvit žes nejel na sraz k vevisovi??? aspoň sem nemusel hnát sám
když ho miluješ není co řešit
Bubak napsal:
... puvodne Tabor, ale tedka jsem se prestehoval k manzelce do Olomoooca a momentalne ucim lokalni vidlaky mluvit cesky a makat. Opravujeme tady domek a zatim, co remeslnik, to liny a vychcany pazdrat - moje prachy by chtel, ale odvest poradnou praci, to ne.
... na jihu se ale obcas vyskytuju.
tfuj,že tě huba nebolí,přivandrovat z pepíkovaa tohle si dovolitoni možná jak tě slyší zpívat,dávají ti přivandrovaleckou přirážku
jinak jsme tu dva 5 km od OL,možná i víc,já ještě funguju na www.motorkari-olomouc.cz tak hleď brzy zapadnout do kolektivu zhnilých kůží
Upravil bystricke dne 27.08.2008 10:53
... jakej pepikov? Ja nejsem prazak. Narozen v Klatovech, vychovan na Sumave, na te strane, jak je jeste do kopce (Janovice), pak emigrovan do Jiznich Cech, odsunut na prace do Anglie a do Reichu a ted se po letech vracim z devizove ciziny domu. Kdyz uz, tak jeste mozna Gruess Gott, voe...
... ale jinak moji rodicove pochazi z Kurimi a Miroslavi, tak snad nebude tak zle, ne?
... rad se pridam k nejake mistni taskarici, ruku (opravy a upravy) a hubu (jidlo a chlast) k dilu prilozit taky umim, srandu snad nekazim...
Bubak
pro Bubak:
Janovice ? Tak to jsi z tvrdeho kraje. Ale je tam moc pekne, napr. z KT po silnici do Kdyne, super vyhledy na Sumavu. Letos bych tam chtel jeste zajet
vyky
..no to je a streka z Vimperka na severozapad pres Kasperky do Zelezne Rudy je taky fajn. O nemecke strane Sumavy se ani nemusime bavit.
Bubak