Achoj Fšem,
už se to tu probíralo, ale radši dám ještě dotaz. Máte nějaký fígl na výměnu řemenu? Pomůže (a dělá se to) povolení alternátoru. Mám GS 2006. Koupil jsem nový, protože jsem dosáhl 40.000 km kouknul na řemen a ten byl již načatý, dolu šel v poho a nový je snad o kilometr kratší. Dík
Kubass
Nic se nepovoluje.Musíš ho tam nahodit přes nějakou gumu,nebo plast.Tonda,nebo Servisák to mají někde nafocené.Myslím si,že to tady už někde je.Hledej.
.
akoupil jsi si ten správnej rozměr. jsou dva druhy...
jinak ořech 34 nasadit řemen nahoru na altík dole na kliku co pujde a račnou otočit a hup je tam jen dej pri nasazování na kliku pod řemen kus plastu aby se nepoškodil o hranu řemenice.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj, koupil jsem 4PK 592, ten samý tam byl. Nahazuješ ho tam v plný šířce najednou a nebo po jednotlivých drážkách, kam ten plast, předpokládám, že na hranu, kde sklouzává z průměru řemenice, nikoli na náběh řemenu na řemenici.
Kubass
Já při tý příležitosti dělal i repas altíku takže sem vytočil šrouby altíku a pak to pomocí nich natáhl -ale musí se rozebrat fakt půl motorky.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kubass napsal:
Ahoj, koupil jsem 4PK 592, ten samý tam byl. Nahazuješ ho tam v plný šířce najednou a nebo po jednotlivých drážkách, kam ten plast, předpokládám, že na hranu, kde sklouzává z průměru řemenice, nikoli na náběh řemenu na řemenici.
V plné šířce naráz. Kus gumy mezi řemen a řemenici na klice, abys nepoškodil řemen o hranu řemenice (samosebou by se cvaknul tam, kde sklouzává přes hranu)
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
P.S.: Tady si vypis cast VIN kodu a budes mit cele info o moto...
Starší R1200GS mají 4PK592
Novější R1200GS a všechny R1200GSA mají 4PK582
Ale jak jsi napsal. Podle VIN si to každý najde přesně.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Alevo sa mu stane to co mne. Jeden mi spadl a druhy tam ne a ne dostat
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ahoj, tak jsem to zadal dle WIN a vypadl na mě tento řemen 4PK582
našel jsem toto označení na https://mlparts.c...ult/158271
je to sice na auto, ale stejné označení, máte s tím zkušenost? Ta cena je hodně lákavá. díky