Je to 22mm.
Jsi někdy v dohledné době doma? Mám nějaké cestovní plány směrem, kterým jsi jel na jaře. Pokud bys měl čas a náladu, tak bychom se mohli někde potkat na moto.
Tenhle tyden jsem doma, ale v sobotu rano beru RTcko a Lenku na vejlet, asi Cerna Hora (Ale po baworacku mastnacku - tj. zlatou kartu, plavky a hotely )
Nechci zakládat nový vlákno, tak to hodim sem. Nevíte někdo, kde sehnat v Praze a okolí 22mm imbus na osu předního kola 12 GS? Potřebuju přezout přední kolo a nikde ho nemůžu sehnat. No a taky by se mi mohl hodit, protože příští týden jedeme na 15 dní Ukrajinu. Byl jsem dneska v 5 železářstvích, ale nikde ho neměli Dík
Uz jsem to tu psal nech si svarit dve matky 22 mm a vem klic to je jako rychlovka nejlepsi.
MALI napsal:
Nechci zakládat nový vlákno, tak to hodim sem. Nevíte někdo, kde sehnat v Praze a okolí 22mm imbus na osu předního kola 12 GS? Potřebuju přezout přední kolo a nikde ho nemůžu sehnat. No a taky by se mi mohl hodit, protože příští týden jedeme na 15 dní Ukrajinu. Byl jsem dneska v 5 železářstvích, ale nikde ho neměli Dík
já ho viděl v železářství a kupodivu vážil asi 5 kilo a stál 200, tak sem vzal trubkáč myslim 18 za 60 a šlo to
ale na cesty sem nakonec objednal ten přípravek co dělá Aldo
říkám si hurikán
Já koupil v železářství, cosi, čemu říkali "dlouhá matka" , vypadá to jako 22-ka šestihran s dírou se zaávitem uprostřed a je to cca. 5cm dlouhý. Je to za pár korun a ve spojení s 22 klíčem to funguje znamenitě. :-)
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Asi Ti to moc nepomuze, ale kdybys jel pres Hradec, tak si muzes u nas na dilne vybrat: svarim Ti matky, uriznu kus imbusu a zavedu do shopu kde maj 22 orech na pulkovou racnu...
Ale to je Hradec ...
Dík. No koukal jsem do manuálu a něco by mohlo bejt i v origo nářadí. Ten trubkovej, by možná taky mohl jít použít z 21 svíčáku co mám na stadiona. Každopádně se po něm ještě dneska poohlídnu a uvidíme.
To cizmik - tak tohle jsem přesně potřeboval, ale před chvílí jsem přivezl ořech s 22mm imbusem + redukcí na 1/2 ráčnu. Škoda, že jsem si to nepřečetl dřív No nic, zítra dovalim domů, sundám kolo a v pondělí pojedu přezout. Díky za rady
Aldo nabízel todle a myslim super vecicka, akurát nevim esli este nejaky ma
http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=3142&rowstart=0 říkám si hurikán
Dík. Vim o tom, ale potřeboval jsem to sehnat hned. V pondělí jedu přezouvat a v sobotu ráno na 15 dní Ukrajina. Ořech na 1/2 ráčnu se mi hodí, protože si budu s sebou brát hokejku s nějakejma ořechama a ořech s Torxem 50 na zadní kolo. Byl sice dost mastnej, ale zase je to Tona, tak to snad něco vydrží,
poučte mně prosím, na co ten imbus 22 potřebujete? Měnil jsem kolo asi tisíckrát a nikdy jsem to nepotřeboval. Pokud to je proti protočení , stačí při uvolňování šroubu na druhé straně nechat utažené ty pojistné šrouby na vidli. Vyndavání osy provádím vytlačením obrácenou plastovou stranou šroubováku, abych nepoškodil závit. Uniká mi něco?
Dík za radu, ale už mám ořech - cena sice hrozná, ale zase je to na půlku ráčnu na kterou mám i torxe na zadní kolo. Jinak jsem to dneska sundal, ale bylo to sakra utažený, musel jsem to povolovat ráčnou s prodlouženim.