KUKY napsal:
Prolezl jsem to tady a něco vyráběl "DM3555! Musím ho zkontaktovat
KUKY když budeš mít od příštího pondělí cestu přes HK tak mi dej vědět. Podle fotek jsem vyrobil to co je vidět na fotkách od Ztechniku.
16 pruměr nerez trubička,je to uchycený na blinkry a svrtaný s plexi. O víkendu to konečně namontuju. Největší pakec byl udělat ten správný tvar. Poskládal jsem si to z topenářskejch měděnejch trubek a kolínek,zaletoval ve správném tvaru a uhlech a forma hotova. Noa potom podle toho nerez. Jak bude namontováno,dam foto i z výroby. Tan prvotní polotovar z měděnejch trubek mam.
Tak dej kdyžtak vědět. Martin
martin
Kluci prosím o pomoc, dal jsem to sem ať nezakládám nové téma....
Mám 1150gs a docela by se me hodilo dat držák GPS na hrazdu riditek, jenže držák který je ma průměr takový, ze se dá použit jen na řiditka - hrazda ma moc malý průměr.... A teď k věci, někde jsem již viděl ale nemohu si vzpomenout kde a na název.... Jak zvýšit průměr na délce cca 2cm u hrazdy riditek tak aby zvětšený průměr byl průměr riditek ? Viděl jsem někde něco jako pulenou objimku se zapustenymi šrouby... Ale jak se to jmenuje
BMW R1150 GS Adventure 2002
DavidTR napsal:
Kluci prosím o pomoc, dal jsem to sem ať nezakládám nové téma....
Mám 1150gs a docela by se me hodilo dat držák GPS na hrazdu riditek, jenže držák který je ma průměr takový, ze se dá použit jen na řiditka - hrazda ma moc malý průměr.... A teď k věci, někde jsem již viděl ale nemohu si vzpomenout kde a na název.... Jak zvýšit průměr na délce cca 2cm u hrazdy riditek tak aby zvětšený průměr byl průměr riditek ? Viděl jsem někde něco jako pulenou objimku se zapustenymi šrouby... Ale jak se to jmenuje
Zaběhni k soustružníkovi se starou hrazdou ,necháš v mistě kam budeš davat navipožadovany prum.a zbytek stoči podle puvodni hrazdy. Konce zbrousit a provrtat a je to ;-)
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
to klv : pujčil by jsi mi tu předlohu?? Eventuelně bych podle ní udělal hrazdu pro sebe. Jenže pruser je, že Vy máte obyč GS, tudíž stavitelný plexi, což já na advikovi nemám. Až by jsi měl hotovo, hodil na své mašině, mohl by jsi to vyfotit a poslat mi to na mail? Díkes.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Maarty 82 : No jo, jenomže u 1150 je hrazda součastí řidítek :-( a navíc já právě potřebuji na tom cca 2 cm kousku ten průměr zvětšit.... :-)
BMW R1150 GS Adventure 2002
DavidTR napsal:
Maarty 82 : No jo, jenomže u 1150 je hrazda součastí řidítek :-( a navíc já právě potřebuji na tom cca 2 cm kousku ten průměr zvětšit.... :-)
Hmm tak to sry :-( bral jsem to podle dvandy
Adventury.
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
DavidTR napsal:
Nech si vytočit z černého silonu váleček,který bude mít délku 20 mm,venkovní průměr 22 mm a do něj vyvrtat díru podle té hrazdy.Pak to podélně rozřízni.Ty dva díly přiložíš k hrazdě a na to našroubuješ ten držák co je určen na řídítka.Tím jak to stáhneš,tak to bude normálně držet.Dělal jsem to podobně na hradu na navigaci na LC,kde je průměr myslím 12 mm.
.
Kubrt napsal:
to klv : pujčil by jsi mi tu předlohu?? Eventuelně bych podle ní udělal hrazdu pro sebe. Jenže pruser je, že Vy máte obyč GS, tudíž stavitelný plexi, což já na advikovi nemám. Až by jsi měl hotovo, hodil na své mašině, mohl by jsi to vyfotit a poslat mi to na mail? Díkes.
to kubrt: klidně ti to pujčím,ale zítra to vezu do práglu pro PetrGS.S tím sklonem plega je to uplně jedno.Nasadíš to na držáky blinkrůa jenom to k tomu plegu volně přihoupneš a teprve potom si označíš a přivaříš ty patky přes který to je svrtaný s plégem. Fotky ti pošlu do e meilu.Jak toho kopita ,tak finálního kusu na moto. Sem mi to prostě nejde. Martin
martin
to KLV : jasná věc, eventuelně to někdy poladíme. Díky za fotky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.