Zdarec lidi není tady někdo kdo by poradil noťas do 15tisic.Představa je 15.6 asi s numerickou klávesnici,nebude to na hry spíš na NET,videa a fotky sem tam autocad.
cepik napsal:
Hoši je faj že se hádáte ,ale já potřeboval poradit.
Urcite si na to vezmi FullHD displej... Treba ta konfigurace od krocana neni vubec spatna, imho (Hicksi promin, ten termin jsem si jen pujcil :-) ) Acer moc nemusim.
Upravil Dejvidek dne 20.01.2014 13:04
Rades napsal:
A ten je za 15?? jinak totiž nevím jak mu tento příspěvek má pomoct...
Jo tak to jsem přehlídl, sorry. Resp. jsem to pořádně nečetl.
No notebook do 15tis s běžícím CADem (aby se s tím dalo vůbec slušně otočit) bych hledal od Lenova. HPčka v této ceně nebudou mít takovou výbavu jako právě Lenovo. Jinak když se podívám na výrobce, kteří dnes dodávají notebooky, tak bych určtě nesahal jinam, než mezi HP, Lenovo, Dell. Pelechy jako Acer, Asus, Fujitsu, Samsung, Sony atd. nemá smysl kupovat.
Možná jsem moc kritický, ale když píše, že to chce na CAD, tak tam jsou nároky prostě trošku jinde, než na video nebo fotky. Ovšem záleží s jakými daty by ten CAD měl pracovat.
HP EliteBook 8770w jsem asi dva dny po koupi vratil je extremen vysoky a moje zapesti to nedavali a koupil Elite HP 8570w je nizssi a ted si brousim zuby na na HP EliteBook Folio
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
HP EliteBook 8770w jsem asi dva dny po koupi vratil je extremen vysoky a moje zapesti to nedavali a koupil Elite HP 8570w je nizssi a ted si brousim zuby na na HP EliteBook Folio
Vždyť ten můj je jen o 2mm vyšší...
Já na to mám v práci dokovačku, takže je mi výška fuk. Když jsem na cestách nebo doma, tak mi výška nevadí. Spíš je horší s tím cestovat. Nabíječka je jak cihla (jak váhou, tak rozměrem) a samotný laptop taky zrovna pírko není. To ale není priorita tohoto modelu. Je zaměřený na výkon a ten splňuje 100%. Takže...
- profesně:
- klady: velký displej, vysoký výkon, dlouhá výdrž baterie, kvalitní příslušenství (dokovačka)
- zápory: těžké na cestování letadlem a pohyb po městě (na rameno to fakt není)
- soukromě:
- klady: viz. profesní část
- zápory: viz. profesní část + cena
Ale tento model už není předmětem tohoto vlákna...
sem se upsal 8570p ne w a ten rozdil je strasen znat , jinak vykon opravdu splnuje ale to P mi vyhovuje taky dost vykonu na to co potrebuju
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček