Tak podle fotek vypadá hezky. podívejte se na detaily ,podívej se na uložení podsedláku na převodovku vule v kole na kotouče. ale asi se oní staral má panceřky tak by to nemuselo bejt špatný
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jestli je to TATO, tak jsem ji viděl naživo. Na svoje kilometry je docela zachovalá, ale samozřejmě, muchy má. Na výměnu má brzdový kotouče a rukojeť plynu je omotaná černou elektropáskou. Dorazy v brejlích netknutý a nejni zoxidovaná. Ráfky nehážou ani jeden a dokonce nejsou ani otlučený od kamínků, takže asi silniční stroj. Můj názor byl, že je dobrá, ale poměrně drahá - to je asi důvod, proč ji tam ještě má.
GSA 1250 Rallye 2024
servisak napsal:
Tak podle fotek vypadá hezky. podívejte se na detaily ,podívej se na uložení podsedláku na převodovku vule v kole na kotouče. ale asi se oní staral má panceřky tak by to nemuselo bejt špatný
Co ten nájezd km, nebude ho čekat nějaká velká investice ?
Nebál bych se toho spojka může klidně vydržet i dalších 50 tkm. Kotouče taky. Záleží jak se k ní bude nový majitel chovat a jak s ní bylo zacházeno doposud (vypadá to, že dobře). Ložiska v zadním kole jsou běžný spotřebák atd.
Upravil joe dne 22.01.2014 21:40
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
servisak napsal:
Co ten nájezd km, nebude ho čekat nějaká velká investice ?
Tome, zkontrolovat funkci brzd (posilovač, kotouče) - jinak pancéřky byly u ADV v základu, vůli v kolech, vůli v uložení koncového převodu. Pozorně "prolézt" a zkontrolovat případné olejové netěsnosti - kouknout pod převodovku, okolo manžety z převodovky, okolo manžety konc. převodu atd. Poslechnout motor, zvuky z převodovky - samosebou nesmí být žádné pazvuky nebo rachot. Při tomhle nájezdu nemusí být špatné nic (třeba bylo něco už měněno), ale taky může nějaká investice nastat (spojka, ložiska, kardanová hřídel, někdy indukčky....). Ale vypadá na fotkách pěkně. Drobnosti bych neřešil (např. ty hefty stojí pár korun a výměna je banalita).
Upravil Tonda dne 22.01.2014 21:44
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Zdravím, na obrázku vypadají všechny motorky moc pěkně. Já jsem v motocentru Tass kupoval svojí motorku a byl jsem naprosto spokojený. Dostal jsem na ně dobré doporučení od více lidí, kteří s nimi mají také jen dobré zkušenosti. Jenom doporučím, při koupi zůstat v klidu, já jsem měl peníze připravené a byl jsem tak vzrušený, že jsem se málem o 10 000 přeplatil.
V každém případě bych jel s někým, kdo se vyzná. Kilometry jsou OK, ale jak se tu píše, mohou čekat kotouče, baterka, tlumiče, nějaké to ložisko, náhon tacho, indukčky, náplně vč. brzdovky apod., ale třeba je už něco hotového. Spojka pochopitelně taky ale může vydžet i jednou tolik. Je pěkná, ale za ty peníze bych ji koupil pokud by byla aktuálně zcela bez investic mimo nějaké banality a běžnou údržbu. Rukojeti se vymění za pár stovek za stejné a je nadlouho pokoj. Na druhou stranu je to poslední ročník a minimálně za prohlídku, resp. lehkou dohodu o ceně, stojí. Mimochodem nevím, jestli se černý ADV dělal s celočerným sedlem.
U Tasse jsem kupoval mýho advíka. Naprostá spokojenost. Jak s motorkou, tak s jednáním majitele bazaru.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal:
servisak uz si niekedy videl 1150 GSA bez pancieriek? live fast, die young be wild, have fun
Parukar napsal:
Za ty penize bych už zvažoval 1200 ten generační rozdíl je znát.
ja by som uvazoval o tom co sa mi paci a co chcem
ak by som si za rovnake peniaze mal kupit nejaku "hladku" 1200, nejaku z prvych rocnikov v socialpakete s podobnymi km tak asi radsej adventure
live fast, die young be wild, have fun
Parukar napsal:
Za ty penize bych už zvažoval 1200 ten generační rozdíl je znát.
ja by som uvazoval o tom co sa mi paci a co chcem
ak by som si za rovnake peniaze mal kupit nejaku "hladku" 1200, nejaku z prvych rocnikov v socialpakete s podobnymi km tak asi radsej adventure