v létě se mi při nehodě podařilo vyrvat zavit z podsedlovky M8 zespodu. Jsou po dvou na kazde strane a ja tam mam ukotveny nosice kufru. Bohuzel jsem to poradne neohledal a ze mi to chybi jsem zjistil az doma. Ted to lezi nekde na ulici v Kerchi.
Nevite nekdo jak to opravit ? vytocit to na soustruhu neni problem, ale vubec netusim jak je to v te podsedlovce ukotvene, zbyla po tom jenom dira. Varit to nechci..
to je jen odkaz jestli je to ono. tobě tam bude stačit i klasika železná vložka...a ještě se to liší tvarem díry jestli je kulatá nebo 6tihraná
... servis a diagnostika BMW Motorrad
strogas napsal:
můžeš sem dát fotku? netuším co máš na mysli.
Ahoj, vyfotit to nemuzu pze mi to zakryva nosic kufru. I kdyz je ta jedna strana na jenom ze dvou sroubku tak jsem s tim v zaří přejel kavkaz 10tkm a nic se s tim nestalo..
Ale těchle nýtů s vnitřním závitem je tam v rámu více. Někde pod sedlem jsem tuším viděl na M6.
Potřebuju v prvé řadě opravit ventilator chladiče a teď když nemůžu jezdit kvůli sněhu mám v garáží -2°C
Oprava toho zavitu bude následovat, abych měl dobré spaní.. pak to klidně blýsknu..