zdar lidi, nemáte náhodou někdo spojkovou lamelu na R1100GS kterou byste mi mohli zapujčit na dovolenou na kterou odjížim za 10 dní,klidně nějakou jetou která by ještě něco dokázala,moje spojka už toho má dost zasebou alenechce se mi preventivně dělat a chystám se na ní až v zimě,ale trochu mě straší aby mě někde cestou neodešla,raději bych sebou měl nějakou lamelu v záloze kterou bych tam přinejhoršim na dovolený nacpal,předem dík
Mě spojka už prokluzovala a ještě dala 6000km po horách atd... pokud ti neklouže fakt hodně, vydrží umírat hodně dlouho.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabě tak to moc rád slišim,ne zatim mě neklouže a ani nesmrdí při rozjezdech,prostě nic takovýho,ale už má najeto 102tkm a tak mě to prostě vrtá hlavou a proto sem tu lamelu chtěl sebou,jen jako takovou jistotku,a v kolika tisících ti odešla ta spojka??
Mě odcházela v 90ti tis km.... ale záleží na stylu jízdy, já je nakroutil skoro komplet ve dvou,naloženej a docela ostře.
Jinak ze dne na den spojka neodejde, musel bys jí nějak usmažit, aby pěkně zasmrděla, pak se může stát ře se vyhřejou lamely a rozlětěj se. Pokud s tím nemáš problém, tak to neřeš a jezdi.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
ne nemam sní zatim problém a nijak moc to neřešim a jezdim,alemalinko mě to straší před dovolenou nerad bych někde v bosně scháněl lamelu do brambory a proto bych ji rád měl sebou,jen kdyby náhodou,když ju budu mít tak budu klidnější, haléélidi nemáte ji někdo prosíím