Po tom co je na trhu nový ADV, začínám přemejšlet jestli neudělat upgrade. Nicméně sám nevím, co bych dostal za svojí mašinu. Za kolik si myslíte, že by šla do světa moje GS 1200 vč. doplňků?
Je to rok 2008, nebouraná, v podstatě ani nepoložená, najeto 85 tis km, mám jí od nova, servis invelt vč. servisky. Doplňky TT (diserto, padáky horní, dolní, kryty hlav, šusplech, xenon, mlhovka, zumo 660, kufry ZEGA, kryt světla). Nemá ABS! Má vyhřívaný hefty a palubní počítač.
Kola drátěný černý - dokoupený dodatečně. Ježděná i v terénu (Albánie, Gruzie atp.), ale je jak nová.
Spíš mě zajímá orientační cena co za to lze dostat.
Díky
Tom_P přiložený následující obrázek:
[166.81Kb]
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Něco okolo 250 jsem čekal, jen je to zatím opravdu úvaha, bylo by to v podstatě něco jako rozvod BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
No jeden chlapík se připravuje na koupi GS 2008, údajně bude mít peníze v květnu (nějaký stavebko či co) a myslím, že by jsi mu ji mohl nabídnout, teda pokud by ti to časově vyhovovalo. Jeho představa je do 240ti tis a ten tvuj kus má všechno co by si on přál. Když tak dej vědět, pošlu ti na něj kontakt.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Tom_P napsal:
Něco okolo 250 jsem čekal, jen je to zatím opravdu úvaha, bylo by to v podstatě něco jako rozvod
No.. jeden rozvod mam za sebou a kdyby to melo bejt to samy, tak ji pustim za 160 at jde jeste dnes
To je narážka na ADV?
To je o rozvodu, ne o motorce
Ale jinak chapu..asi je blby, ze nemuzu jezdit, bo je zima.. ale zatim se porad ve me zmita radost z advika vs. litost z prodeje 12tky, se kterou jsem toho tooooolik zazil.
Macek01 napsal:
No jeden chlapík se připravuje na koupi GS 2008, údajně bude mít peníze v květnu (nějaký stavebko či co) a myslím, že by jsi mu ji mohl nabídnout, teda pokud by ti to časově vyhovovalo. Jeho představa je do 240ti tis a ten tvuj kus má všechno co by si on přál. Když tak dej vědět, pošlu ti na něj kontakt.
Jak jsem psal, je to spíš úvaha - protože mě láká nový ADV a mít dvě motorky je nesmysl. V květnu jedu do Albánie ..... nicméně kdybych se rozmyslel, že se chci rozvýst, tak se ozvu BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i