Snažil jsem se zapojit si origo držák navigace (měl jsem ho mimo moto) a nenašel jsem druhý (ten menší) konektor. Kabel od držáku má menší a větší konektor, ten větší jsem našel vpravo pod 12V zástrčkou. Ten menší sem nikde nezahlíd.
Nevíte někdo kde ten menší hledat? ;-) Plus mohl by ste mi někdo vyfotit kudy vám od držáku vede kabel ke konektorům?
jezek napsal:
Mensi je audio vystup. Pro motocykly k1600 gt/gtl a novou r1200rt.. pokud vím tak gs nema zadnou audiosoustavu...
aha, takže jen sehnat nějakou zaslepku ;-) ještě to vyzkoušim. měl jsem tu větší zapojenou a při vypnutí/zapnutí klíčku to navigace nepocítila (u staré moto ji to vypnulo/zapnulo) - tak sem myslel že ten druhej chybí.
aha, takže jen sehnat nějakou zaslepku ;-) ještě to vyzkoušim. měl jsem tu větší zapojenou a při vypnutí/zapnutí klíčku to navigace nepocítila (u staré moto ji to vypnulo/zapnulo) - tak sem myslel že ten druhej chybí.
U moji GSA2009 se navi vypne za cca 15min (stava tam jeste chvili jde...)
EDIT: pisou to i v navodu, viz priloha
Dejvidek přiložený následující obrázek:
ad vypinani - v mem navodu pisou neco podobnyho, tak to asi bude tim.
ad zaslepka - dik. dam kdyztak vedet. z haju to mam k tobe dal, ale kdyztak se stavim mrknout na advika ;-)
petr
R1200GS LC '13