Protože mi přišel v krátké době druhý dotaz, jestli někde nemám nějaký článek o rallye navigaci "pro začátečníky" a těch asi pět článků, co jsem psal do dakarského blogu byly určené spíš dakaristům, tak jsem se dneska rozhodl napsat článek, který bude víc polopatický a víc orientovaný na naprosté začátečníky.
Tady to je:
Je to první verze, jak jsem to dopsal, tak jsem to tam vypublikoval. Tak budu rád, když mi napíšete připomínky abych to mohl vylepšit tak, aby ty principy byly trošku jasnější. Protože to dělám v pracovní době na pracovním počítači, tak jsem si dovolil vložit odkazy na techniku, kterou používáme a prodáváme ale i v textu zmiňuji jiné výrobce (zejména na těch větších rallye). Pokud se sejde víc lidí - třeba 3-5, tak rád uspořádám někdy nějaké třeba 2h školení nebo workshop na téma rallye navigace, můžeme projít všechno co se toho tématu týká, podívat se detailně na roabooky ze všech běžných evropských rallye, porovnat zápisy, podívat se na praktické funkce tripů atd atd. Všechno potřebné tady mám, takže stačí se domluvit.
Rallye navigace - jak pracovat s roadbookem, co to je tripmaster atd. Vlákno pro začátečníky...
Přidané 11.02.2014 18:16
Protože už přišly dotazy na to školení o kterém tam píšu, tak co se domluvit na nějakém termínu?
Za to školení tady pro bmwgs lidi nic nechci - koupíte třeba nějakou coca colu a je to vyřízené. Když se domluví 3-4 lidi tak je to ideální. Domluvte se kolik lidí by mělo zájem a doladíme termín.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Rallye navigace - jak pracovat s roadbookem, co to je tripmaster atd. Vlákno pro začátečníky...
Přidané 10.10.2014 12:13
Nevím kam to plácnout, tak třeba sem - je to trošku taky o rallye navigaci.
Na 100% byl v tomhle místě v roadbooku alespoň jeden vykřičník. Juan Pedrero se asi nedíval...
Je to z práve skončené marocké rallye OiLibya