Zdravím všechny .
Už na fóru nějakej pátek koukám a sbírám vědomosti, ale poprvé si nevím rady a nenašel jsem zde nic podobného.
Měnil jsem baterku a připravoval motorku na sezónu a po nastartování jsem zjistil, že mi vynechává levý válec. Po skouknutí a prozkoušení všeho co jsem si trouf,l jsem zjistil, že fajfka na svíčku na levém válci je mrtvá (vymačkaná, na svíčce skoro nedrží) .
Chtěl bych se tu proto zeptat a poprosit, jestli by někdo neměl náhodou nějakou slušnou fajfku na 1100GS r. 98 na prodej? Případně kde a jak se to dá objednat nový? I když to asi bude drahý
Něčeho takovýho jsem se bál. To je strašná cena . Proto jsem se chtěl případně zeptat tady na fóru, jestli by nebyla náhodou nějaká na prodej... projedu inzerci ještě .
hlavně se musí koupit komplet nejde zvlášt kabel a fajfka.. doporučuju zainvestovat do novejch originálu.. mužu sloužit.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jojo koukal sem a našel jsem jich pár na bazarech :-( Celej komplet i s káblem se vším . Jenže většinou v dost podobným stavu jako mám teď já (popraskaný hnusný).
Za zeptání nic nedám, díky Servisak... na kolik by vyšla sada? Případně dá se jen jedna? Pravá fajfka je OK
Jak říká servisák....teď to totiž budu řešit na kamarádové motorce. Koupíš jetou na inzerci za 500 kaček a za rok tě to může potkat znova. Radši zatnout zuby a koupit je nové.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
ADV ONE napsal:
ano, pro motocykly úřední (policejní a jiné kde je namontovaná radiostanice) jsou kabely více stíněné aby nedocházelo k rušení a interferenci a radiostanice měla čistý příjem - ty jsou samozřejmě dražší.. a stojí jak píše servisák 2.280,- Kč
a asi budeme muset zlevnit..
Tak joo budu brát od tebe...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Aha, díky moc! . Takže mě by stačil jednou díl č.2 (12121342641) pro jeden válec jestli se teda dá. A jednou i díl č.10 (12421284411) ten malej kabelovej držáček, je ulomenej. Můžu to někde přes ADV ONE případně objednat? .
posláno a doufám tedy objednáno Už aby se dalo jezdit !
Ještě se zeptám, jak je to složitý tu fajfku s kabelem vyměnit? Musí se při tom sundavat nádrž? Předpokládám že podle obrázků asi jo... mám si na něco dávat při výměně extra pozor?