Mam uz druhou za 6 let se mi ani jedna nikdy nezamlzila nesmis ji umejt jarem jen vodou. A vetra taky dobre... az se mi vytaha koupim si dalsi
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kúpil som tú prilbu sedí naozaj excelentne uvidíme aké budú dojmy po jazde. No nemám ku nej nejaký bradový spoiler. Čo je to za vec je to plast alebo látka neviem to zistiť na nijakom obrázku na nete. Dá sa to objednať ako ND no má zmysel do toho investovať?
Já jsem ten (deflektor to je?) dostal k přilbě, zkusil ho tam dát a mně to teda bylo k ničemu, takže jsem to vyhodil. (Nemám enduro helmu, mám vyklápěčku).
Měl jsem jí jednu sezónu a prodal. Za mě to je jedna z nejpříšernějších přileb co jsem měl kdy na hlavě. Nevešly se mi do ní obyčejné progripy, měla příliš blízko bradovou část a výhled omezený proti otevřené enduro přilbě. Přitom to není úplně levná věc. Mě prostě absolutně nesedla. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
ti to vyfotim az bduu v garazi ten bradovej chranic, jinak co se tyka toho plexi ano sedi ale kvalita je jinde , ten zakladni nastrik u uvexy, aby se nemlzila je zachvilku v kopru u BMW vydrzelo a jeste vydrzi slusnou porci km
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
strive kúpil si tú novú z bazoša? ja som po nej tiež pokukával ale potom som sa opýtal Francúza na skúsenosti a v podstate inými slovami povedal to isté čo TomasTT. Som zvedavý ako ju zhodnotíš ty.
live fast, die young be wild, have fun
pokud nekdo jezdi s brilema tak je to jasny , to mi vadi taky, ze se tam progripy nelezou a je divny, ze do Uvexy prej jo, pritom maji stejny plexi, jiank novou bych si nekoupil za ty prachy, ja sem koupil starsi za 2500 rok jezdil a po roce od jezka koupil celej novej vnitrek a ta cena je pak nekde jinde nez kupovat novou
Upravil schrek dne 26.02.2014 08:56
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
raptor- presne tú no ešte som cenu trošku skresal takže za tie prachy je to dobrá prilba uvidíme ako sa v nej bude jazdiť a refarencie má rôzne niekto chváli niekto nie no mne sedí na hlave super.