nemáte prosím někdo zkušenosti s kvalitou repase ABS u rh electronics (Německo - http://rhelectronics.de)? Bohužel to vypadá, že ABS nepřežilo zimu a téhle né úplně levné srandě se nevyhnu. Popř. jestli máte kontakt na někoho jiného prověřeného, kdo to dělá...
Předem díky za jakékoliv info.
Zkoušel jsem ledasco - nejen vyměnit brzdovku (faktem je, že jen jednou), ale i dobít baterii, vyměnit zadní žárovku, pročistit konektory, zkontrolovat mikrospínače na páčkách, atd.. Bohužel beze změny. Pak už mi došla magie, tak jsem volal známýmu z Inveltu a podle toho, co to dělá, je prý na 95% v háji modulátor. Úplně to stejný mi řekli v Carservisu. Uvnitř modulátoru je prý nějaký obyčejný těsnění, který dost dobře nejde vyměnit. A když odejde, proteče brzdovka někam na tišták, a je vymalováno. Zítra jdu ještě na diagnostiku, ale v dobrý konec už moc nevěřím.
Pro úplnost, projevuje se to tak, že po otočení klíčků svítí výstražný trojůhelník + zběsile bliká kontrolka ABS.Nefunguje posilovač na předním kole, ale podle zvuku běží pořád, dokonce i bez zmáčknutý páky brzdy...
Je me te lito,na tu repasi bych se vykaslal,to je penez jak za kozu a jestli ti na to nedaji rozumnou zaruku tak to nema smysl,protoze ty iABS modulatory nejsou moc konstrukne dotazene a nevis dne ani hodiny.To ze ti bezi furt servo spis vypada ze odesel tlakovy snimac v modulatoru,jsou tam 4 piezorezistivni snimace od FTE,pro kazdy okruh jeden,vymenit je neni problem,ale sehnat ano.Jestli mas v okoli nekoho s gs911 tak mrkni jake chyby jsou ulozene v pameti,podle toho se da presne zjistit kde je problem.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj