schrek napsal:
Nazdarek, chtel bych se zeptat na uskali a problemy se kterymi se muzu setkat pokdu chci vymenit zadni pruzinu v centralu. Koupil jsem Hyperpro.
Diky za navod , teda podku to zvladnu doma
Ahoj, ja to rozdelaval abych to snizil, coz se mi povedlo. Pokud budes mit nejaky origo bazmek ke stlaceni te mrchy tak v tom nevidim problem. Ja to slacoval pomoci dvou zavitovych tyci M10 a musim rict, ze kdybych to mel delat podruhe tak bych premyslel jestli M12 nebo silnejsi. Ta pruzina v tom centralu je proste dost predepjata.
Jinak central jde ven celkem dobre az na spodni sroub. Je to utopenej velkej torx. Malym orechem se tam dostanes, ale musis prizvednout to gumove voditko retezu. Ale poradnym naradim se k nemu dostanes skrz diru v tom voditku.
Nazdar central venku slo to dobre, udelal jsme to podle navodu v repromu vcetne oddelani te plastove listy na vodeni retezu jelikoz opravdu 55 torx tycku nemam
A na to predelani to asi hodim klukum do servisu at mi to prehodej
Upravil schrek dne 24.02.2014 20:33
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Taky jsem menil minuly tyden, ale delat to sam, jsem po zjisteni jak je pruzina tvrda, zavrhl a dal do servisu kde delaji tlumice. Udelali napockani.
A uz jsem Hyperpra o weekendu testnul.
Upravil machcomp dne 24.02.2014 22:26
BMW F800GS Adventure
bendik napsal:
V cem se zlepsil zadek pri zadnim progresu?
snad ve vsem. SILENEJ rozdil
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek, poprosím Ťa ked vymontuješ odmeraj dľžku pružiny pre porovnanie.
p.s. kedysi som to rozoberal tak, že som do dreveného hranolu vyrašploval priehlbinu aby lepšie sedel na nastavovači predetia pružiny a hranol použil ako jednoramenú páku. No musel som mať na to pomocníka.
Ak máš odkrútené aj tie skrutky vpredu z boku, tak len ťahať dozadu a trochu hore.
A ešte uvolni konektor diagnostiky a nevidím či si dal dole zdrhovačky z vedenia zväzkov.