Vybírám kryt kardanu a nabízí se tyto dva.
Vzhledem k mojí tragický páteři si pádů v terénu asi moc neužiju, do terénu bych volil jednoznačně TT.
Takže pro moje potřeby (znatelně nižší cena, nemožnost skladovat bordel zapadanej za/pod kryt) by mi víc vyhovoval Wunderlich.
Akorát, když vidím systém uchycení obou, napadá mě, jestli "padák" od W. nenadělá víc škody než užitku, vypadá že drží na jednom šroubku. Ale zase jestli je na kardan přímo naplácnutý a není tam vůle, nemělo by to mít důvod se "utrhnout"...
Co vy na to?
Alda napsal:
Vzhledem k mojí tragický páteři si pádů v terénu asi moc neužiju, do terénu bych volil jednoznačně TT.
Takže pro moje potřeby (znatelně nižší cena, nemožnost skladovat bordel zapadanej za/pod kryt) by mi víc vyhovoval Wunderlich.
Akorát, když vidím systém uchycení obou, napadá mě, jestli "padák" od W. nenadělá víc škody než užitku, vypadá že drží na jednom šroubku. Ale zase jestli je na kardan přímo naplácnutý a není tam vůle, nemělo by to mít důvod se "utrhnout"...
Co vy na to?
Já bych ti na tvoje účely rozhodně doporučil nejlevnější variantu:
Na silniční ježdění to 100% bude stačit a vyjde to na 1150Kč vč. DPH http://shop.toura...rettyPhoto
Alda napsal:
Co vy na to?
mam to od TT.. jen si to necham nekde naeloxovat na cerno. NEchces do toho jit taky, kdyz mas navic cernokardanku?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda: u toho deklu co zakrývá celý zadek je v popisu napsané, že tam je otvor na přívod vzduchu na chlazení na spodní straně. Takže kdyby se to celé zakrylo, mohl by se zadní náhon přehřívat. To myslel Hicks. U toho špuntu pochopitelně nic takového nehrozí.
... we have allowed for BMW's proposed cooling air supply, and have left a corresponding opening on the underside at the front.
Pochopil jsem to tak, že má ten špunt protože se bojí přehřívání v případě toho krytu. Protože volby jsou: kryt bez špuntu, kryt se špuntem, špunt...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Caute,
Neviete kde by som mohol zohnat tento plastovy kryt/kruzok co je na kardane?
Som ho niekde stratil pocas jazdy v slabom terene. Neviem ako to tam smejdovo pripevnili , to by ma vobec nenapadlo ze mi to moze niekde vypadnut, nechapem
Marooss přiložený následující obrázek: