Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku

Zná to někdo??? Metzeler Tourance EXP
Jarda Dingo
Přidané 03.09.2008 17:54

Registrace: 12.03.08
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.metzelermoto.com/&sa=X&oi=translate&resnum=3&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dmetzeler%26hl%3Dcs%26rlz%3D1B3GGGL_csCZ248%26pwst%3D1Smile

http://homolka.blog.idnes.cz/
low
Přidané 03.09.2008 19:49

Registrace: 11.01.08
jo je to silnicnejsi varianta tourancky. tedy ciste silnicni guma na geeso

T-Diesel
Přidané 03.09.2008 21:07

Registrace: 22.04.08
ja uz jsem se na to ptal ve vlakne pneumatiky
ciste silnicni guma na geeso vypada jinak, tourance EXP jsou podle popisu vylepsene stare tourancky ladene trochu vic na asfalt.
Nicmene na GS se daji obout i klasicke dvousmesove silnicni pneu, coz je vhodne pro ty, kteri se s motorkou nikdy do hard terenu nepodivaji. A nejakou sotolinu nebo prejezd polnacky zvladnou i ty "silnicni", rozdil mezi tim a touranckama bych moc nevidel.

edit: myslim tim rozdil na sotoline, samozrejme rozdil na asfaltu bude asi znacny.
Upravil T-Diesel dne 03.09.2008 23:19

Alda
Přidané 03.09.2008 23:20

Registrace: 20.10.07
No ja povazuju za nejvetsi vyhodu Tourancek vydrz, ta je neskutecna. A silnicnejsi uz budou nejspis jen lepivejsi, mizivejsi.
No a vzhledem k tomu, jak paradne Tourancky na asfaltu drzej bych to asi neresil ani pro ciste asfaltovy jezdeni.

Mizi33
Přidané 04.09.2008 10:42

Registrace: 09.01.08
Nedavno jsem resil prezuti pneu a EXP byly ve vyberu. Po hodinach stravenych na zahranicnich forech jsem zjistil, ze vetsina majitelu EXP nadava na vydrz. Guma je uhlazenejsi na silnicni jezdeni ale vydrzi nekdy ani ne polovinu km nez normalni Tourance... Cool

T-Diesel
Přidané 04.09.2008 10:53

vzhledem k tomu, jak "paradne" drzi tourancky na afaltu pri trochu sportovnejsi jizde, tak pri vyberu novych pujdu do klasickych silnicnich dvousmesovych - radeji obetuju par tis km a nerozbiju si drzku proto, ze mi guma v naklonu ujede.

Pravda, chyba je ve me, ta motorka nema rada kdyz se z ni dela suprsport, ale kdyz holt pred vama jede kolega na GSX-R a nechcete, aby se vam ztratil moc daleko, tak se potom neda nic delat.

Hrabe_X
Přidané 04.09.2008 11:01

Registrace: 31.10.07
Moje zkušenost je, že tourancky docela lepěj, už jsem s nimi dal i stupačku a fakt jsem spokojenej. Oproti Anakee držej neuvěřitelně stopu i na vodě. A výdrž opravdu nemá chybu...ve dvou s nima tak 25tisíc km nahrkám a to je opravdu mazec.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Filip
Přidané 10.09.2008 13:37

Registrace: 27.07.07
No ja si je dneska koupil protože do Alp se mi na KAROO T fakt nechce tak uvidime jak to bude vypadat pak poreferuju. Smile

JohnyT
Přidané 10.09.2008 14:10

Registrace: 14.05.07
T-Diesel napsal:
vzhledem k tomu, jak "paradne" drzi tourancky na afaltu pri trochu sportovnejsi jizde, tak pri vyberu novych pujdu do klasickych silnicnich dvousmesovych - radeji obetuju par tis km a nerozbiju si drzku proto, ze mi guma v naklonu ujede.

Pravda, chyba je ve me, ta motorka nema rada kdyz se z ni dela suprsport, ale kdyz holt pred vama jede kolega na GSX-R a nechcete, aby se vam ztratil moc daleko, tak se potom neda nic delat.

Teda po osobni zkusenosti si na asfalt nedokazu predstavit nic lepsi nez Metz Tourance, voda - sucho, porad drzi a najezd hodne pres 15t km....shop
Upravil JohnyT dne 12.09.2008 15:19
BMW R1150GS MY02

Alda
Přidané 10.09.2008 15:22

Registrace: 20.10.07
T-Diesel napsal:

Tak to nevim kde je chyba, me taky uz par "kolegu" na sportech donutilo polozit 12tku tak, ze jsem "drhnul padakem o asfalt" a gumy nic. Jak pribity.
Upravil Alda dne 10.09.2008 15:22

T-Diesel
Přidané 12.09.2008 13:57

mozna ze moje jsou vic (jinak) ojete, nevim, neumim si to vysvetlit.
Proste pri vetsich naklonech z toho nemam vubec dobry pocit, jakmile se to dostane na hranu, kde jsou vetsi mezery mezi gumovyma plochama tak se to zacina tvarit docela nevyzpytatelne.
Bud je to rukama (mym neumetelstvim), nebo (ne)stestim na asfalt anebo fakt je s tou gumou neco v neporadku. Vzorku je tam tak 3-4 mm uprostred, kraje maji o neco vic.

Pardal
Přidané 14.09.2008 18:17

Registrace: 08.04.07
T-Diesel napsal:
mozna ze moje jsou vic (jinak) ojete, nevim, neumim si to vysvetlit.
Proste pri vetsich naklonech z toho nemam vubec dobry pocit, jakmile se to dostane na hranu, kde jsou vetsi mezery mezi gumovyma plochama tak se to zacina tvarit docela nevyzpytatelne.
Bud je to rukama (mym neumetelstvim), nebo (ne)stestim na asfalt anebo fakt je s tou gumou neco v neporadku. Vzorku je tam tak 3-4 mm uprostred, kraje maji o neco vic.

ja to ted v alpach s touranckama polozil, presne jak rikas na hrane moc nedrzi, urcite jsem uz jezdil lepivejsi gumy. Priste dam urcite jine, az zas pojedu "davat zatacky" . stupackou neskrtam, myslim ze u ADV to snad ani neni realne, vzdy drhnu jen botou.
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 69
Členové on-line: 2
Slavek-xxx, jawan

Registrováno: 8,718
Nejnovější člen: Bezmena22

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.56 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI