Hoj, mám zatím jedinou kterou ivánek sehnal. Měla by to být stejná helma jako nox 731 a Rocc 771.
Je to má první enduro přilba, tak nemám moc srovnání.
První poznatky jsou, že je to kvalitně zpracované, super sluneční clona, jak barva tak tvar.
Já jsem spokojen, jen je asi zatím brzo na hodnocení
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Hoj, mám zatím jedinou kterou ivánek sehnal. Měla by to být stejná helma jako nox 731 a Rocc 771.
První poznatky jsou, že je to kvalitně zpracované, super sluneční clona, jak barva tak tvar.
Tak potom dej vědět jelikož by to byla přilba za lidovku a pokud by byla obstojná a nefoukalo to kolem plexi tak bych ji vzal.
pekna ale celkem dost tezka 1600g na enduro prilbu je dost, to je tou clonou hlavne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Hele já měl schubert concept, tak jsem na hmotnost zvyklej. A asi je to tou clonou, ale pro mě je clona důležitější než hmotnost. Ale dobrá připomínka.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Nějaké nové poznatky a zkušenosti?
Právě uvažuji nad touto helmutkou. Zjistil jsem, že se dělá pod značkami Nox 731, Rocc 771, Richa x-road, XRA x-road.
schrek napsal:
pekna ale celkem dost tezka 1600g na enduro prilbu je dost, to je tou clonou hlavne
Co to je za blabol?V prvni rade zalezi na materialech pouzitych pri vyrobe helmy,ne?
Suomy MX Tourer i s clonou(vazeno na trech vahach)1050.
Airspeed přiložený následující obrázek:
Airspeed: jakej blabol, dival jsi se na ty materialy u te helmy ? memuzes srovnavat Mercedes a Skodovku , jasne ze je to o materialech, ale kdyz se podivam na cely spektrum helem Enduro se slunecni clonou, tak v porovnani se stejnym modelem kde neni clona je to opravdu vaha systemu clony, co navyseuje vahu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Airspeed: jakej blabol, dival jsi se na ty materialy u te helmy ? memuzes srovnavat Mercedes a Skodovku , jasne ze je to o materialech, ale kdyz se podivam na cely spektrum helem Enduro se slunecni clonou, tak v porovnani se stejnym modelem kde neni clona je to opravdu vaha systemu clony, co navyseuje vahu
Tak se priste vyjadruj presne- cela helma je na h***o a ne,ze je to clonou. Ja mel Acerbis za tusim 3500 a kvalitou na tu helmu nedam dopustit,ale co me zabijelo byla prave ta vaha. Pri delsim tripu jsem mel pocit,ze je z betonu. No a tak jsem rozbil prasatko a koupil tuto. Ten rozdil je masakr. Ted mi prijde,ze jezdim v kulichu
Upravil Airspeed dne 01.09.2014 22:48
Airspeed: myslim ze je to hlavne o vyvazeni, ne o hmotnosti samotne. Mam horneta, ten ma taky 1500-1600 gramu a hlava si nestezuje, 150 nedavam. To same multitec, 1600g a dobre. Predtim helma co jsem mel, nejaky airoh, jinak vyvazena a tedy stastny jsem nebyl Ten Kenny je celkem dobre vyvazeny, takze to bude asi v klidu. Za jozdy jsem ji nezkusil, ale na jen tak na hlave pocitove celkem podobna shoeice.