nazdar vim ze to tu nekde je, ale nejak je tam hodne zmatek, takze se ptam. Potreboval bych dobrej odolnej kompakt na masinu at nemusim sebou tahat vzdyky velkou zrcadlovku.
Cenu bych vodel tak do 5 - 6 tis
Upravil schrek dne 17.03.2014 12:18
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Cenu bych vodel tak do 5000 - 6000 tis.
tak za 5 - 6 mega dostaneš slušný kompakt
Upravil ripper dne 17.03.2014 11:12
Tak ja mimo zrcadla vozim i kompakt tz7. Neni nijak odolny a zazil se mnou albanii, turecko i off alpy normalne maka. Mam ho v normalnim pouzdre a venku z tankvaku aby byl opravdu porad v pohotovosti.
Myslim ze ty odolne maji horsi optiku. Ale nejsem expert, urcite je tu vice odborniku.
Splněný sen moje 1100GS
Ahoj, ten je perfektní. Mám ho (předešlej model) a zažil hodně včetně focení v moři a válení se v písku a drží a fotí a fotí :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Co rovnou telefon? Ten tahá člověk pořád, není to sezónní věc, a taky to něco vydrží... Taková Lumia 925 stojí teď cca 9, fotky dělá bombový a hlavně širokoúhlý... taky točí HD videa a je o krabičku míň
Ahoj, ten je perfektní. Mám ho (předešlej model) a zažil hodně včetně focení v moři a válení se v písku a drží a fotí a fotí :-)
Nemáš někde uložený svoje fotky z tohoto foťáku?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Fotky sou dobry, Olympus umi fotit dobre a i ty podvodni vypadaj pekne. Jestli budes na Radarce, tak ho budu mit sebou, vozim ho v kufru.
Jasny zas je problem, kdyz ti spadne fotak co je odolnej je to v klidu nic se asi nestane a telefon co odolnej neni ti spadne jen jednou a je KO kdyz dobre spadne na svym samsungu sem to menil display 2x
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přesně tak a i když se mi to zdálo jako blbina, tak nakonec fotim i pod vodou :-). Spadl několikrát a je v pohodě, fotí s nim i děti a to mluví samo za sebe. Já bych ti ho na vyzkoušení klidně i poslal jestli chceš.
Ani nepotrebuju ja to musim roseknout , jelikoz mam velkou zrcadlovku a mobil a tohle je doplnek , ted letim na dovolenou a teda se mi nechce tahat zrcadlovka letadlem Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
To chápu, když sem to před časem řešil ze stejnýho důvodu, tak sem do toho Oympuse šel a nelituju, funguje mi bezvadně. Doporučuju k tomu neoprenový pouzdro. Normální pády a hody po zemi což dělali děti vydrží bez újmy