Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné technické problémy
Strana 1 z 5:   1    2    3    4  ...  5  

Metzeler Tourance -made in china
Danes
Přidané 18.03.2014 16:42

Registrace: 19.07.09
ted mi prisla zadni Metzeler Tourance ,cumim na to a napis made in china.koukam na gumu co mam druhy rok na masine a napis made in germany. sem si nabeh nebo soudruzi z nemecka udelali druzbu s cinanama??
BMW GS 1200 adventure a Babeta. Smile

joe
Přidané 18.03.2014 16:52

Registrace: 21.02.09
Danes napsal:
ted mi prisla zadni Metzeler Tourance ,cumim na to a napis made in china.koukam na gumu co mam druhy rok na masine a napis made in germany. sem si nabeh nebo soudruzi z nemecka udelali druzbu s cinanama??

A je to tadyMad
Testovací jezdec f. Mitas
Když asfalt nedrží, Mitas tě podržíGrin

Vjetrnik
Přidané 18.03.2014 17:17

Registrace: 09.10.07
Danes napsal:
ted mi prisla zadni Metzeler Tourance made in china

...když tam dělá BMW motorky, proč né Metzeler gumy...GrinGrin
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

tomasgs
Přidané 18.03.2014 18:26

Registrace: 13.11.09
Nenaběhl, nedávno kupoval kamarád Pirelli což je údajně jeden koncern a taky Čína. Prý přesunuli výrobu.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW

schrek
Přidané 18.03.2014 18:33

Registrace: 24.08.10
Vjetrnik napsal:
Danes napsal:

Jak ktery mozna novy LC urcite Smile, treba milne umistovana do ciny F800GS je delana v Hondurasu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
Danes
Přidané 19.03.2014 00:07

Registrace: 19.07.09
docela me to ty gumy znechutilo,
tak jsem trochu pohledal na netu resilo se to na motorkarich,i tady :

http://www.vstrom...u-cca-4-mm

trochu jsem se uklidnil,ale stejne me to stve.jako zakaznik jsem byl podveden.Chtel jsem nemecke gumy.a ne nejaky chinašprckycry
BMW GS 1200 adventure a Babeta. Smile

Stewe
Přidané 19.03.2014 05:58

Registrace: 23.06.11
Danes> docela tě chápu. Na mě zase z echt Japonský přilby Marushin, při praní výstelky, vypadla cedulka "Vyrobeno v Číně". Jsem taky stejně znechucenej.Shock

Zajímalo by mě, jestli Tourancky půjdou koupit už jen jako Stlačená tma z číny nebo i Made in Germany? Protože mám Metzelery tůze rád, ale po něčem z dálného východu jezdit prostě nebudu.
GSA 1250 Rallye 2024

Rusty
Přidané 19.03.2014 06:37

Registrace: 14.11.12
Zdar. Tak pokiaľ mám info, tak nemci postavili v cine plne automatizovanu linku na vyrobu pneu, takze z napisom Made in China sa budeme stretavat castejsie.
Takze ten cinan tie pneu asi len bali :-D aj ked cert nikdy nespí :-D
Four wheels move the body Two wheels move the soul......................

milanek
Přidané 19.03.2014 06:38

Registrace: 08.04.10
schrek napsal:
Vjetrnik napsal:
Danes napsal:

Jak ktery mozna novy LC urcite Smile, treba milne umistovana do ciny F800GS je delana v Hondurasu

no vidite vy ohrnujete nos nad pracovitejma asiatama a mne motorku lepili indiani a morgosi ve volnem case mezi zpracovanim mahagonoveho dreva a postovnich znamek :-D http://cs.wikiped...i/Honduras i kdyz ... vsechno lepsi nez to delat v Italii Grin
Upravil milanek dne 19.03.2014 06:41
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)

http://alu-milanek.webnode.cz/
Medik
Přidané 19.03.2014 07:21

Registrace: 04.05.08
Možná si zvyknu na nějaké Mitasky i pro silniční použití. Raději budu podporovat český podnik než rejži, byť pod knutou germána.
Zatím nevím o Mitasce, co mě dovolí lehnout do zatáčky v dešti jako Tourancka, ale třeba nemám jen rozhled.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Hrabe_X
Přidané 19.03.2014 07:31

Registrace: 31.10.07
Medik napsal:
Možná si zvyknu na nějaké Mitasky i pro silniční použití. Raději budu podporovat český podnik než rejži, byť pod knutou germána.
Zatím nevím o Mitasce, co mě dovolí lehnout do zatáčky v dešti jako Tourancka, ale třeba nemám jen rozhled.

Právě ten pocit sucha a bezpečí na všech typech zpevněných cest na tourackách mám rád.
Myslím, že to jejich kvalitu neovlivní. Stále musí být konkureceschopné a výrobců je dost. Endura maj stále víc koní, směsi se vyvíjej a tak to na našech průvanem chlazenejch traktorech vydrží dlouho. Jediné, co mě jako spotřebiteli vadí je, že na gumě bude rejžový logo a cena zůstane stejná. Shock
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Maarty 82
Přidané 19.03.2014 07:39

Registrace: 04.05.13
Hoši vy mě bavíte :-D skoro všechno co nosíte adi..s atd. ,vybaveni doma je z Assie!To chce klídek a jezdit Kočka
Piju a kouřím za West UPS Bohemia Pfft

jepta
Přidané 19.03.2014 07:55

Registrace: 28.07.13
Já jsem pro mitas Smile

Alda
Přidané 19.03.2014 08:04

Registrace: 20.10.07
Me je osobne uplne putna, kde se to vyrabi.
Vim z elektroniky jak to funguje. A pokud ma napr. Pioneer vyrobu v Cine, neznamena to nic jinyho, nez umisteni tovarny a narodnost delniku. Porad tam ma vyrobce svoje pravidla, ktery se dodrzujou uplne stejne jako v Japonsku.

Medik
Přidané 19.03.2014 08:08

Registrace: 04.05.08
Maarty 82 napsal:
Hoši vy mě bavíte :-D skoro všechno co nosíte adi..s atd. ,vybaveni doma je z Assie!To chce klídek a jezdit Kočka

No, tak to se hluboce pleteš. Troufám si tvrdit, že snad kromě pár hadrů toho z asie doma moc nemám. Myslím tedy z té čínské části asie. Stačí se kouknout na boty. Když kecky ušijou ve Vietnamu, Indonésii, Koreji....tak dobrý. Když jsou z Číny, tak nesedí a rozpadají se. Vyzkoušeno u "světových " značek - Adidas, Reebok. Nike.....Podobné je to s elektronikou a hadrama. Alespoň co jsem nabyl zkušenost.Frown
A to nejhorší na konec - v Číně mají málo bab a hezkých ještě míňGrin
A už občas jezdím. Když je čas.Wink

Hrabe_X napsal:

Právě ten pocit sucha a bezpečí na všech typech zpevněných cest na tourackách mám rád.
Myslím, že to jejich kvalitu neovlivní. Stále musí být konkureceschopné a výrobců je dost. Endura maj stále víc koní, směsi se vyvíjej a tak to na našech průvanem chlazenejch traktorech vydrží dlouho. Jediné, co mě jako spotřebiteli vadí je, že na gumě bude rejžový logo a cena zůstane stejná. Shock

No, mě také metzelerky na silnici sedí. I jsem je potrápil na šotolině a v blátě. Byla to dřina, plácnul jsem sebou, ale přežil. Na cestování po silnici s velitelkou je to zatím nejlepší guma, co jsem měl. Nejen super nájezdem, ale je to guma přesně k motorce - pro blbce. Jak brambora, tak guma odpustěj spoustu řidičských chyb a párkrát mě ta kombinace zachránila nejen zadel. Kochač krajinkář je skoro stejně ohroženej druh jako lehnokolínkář. Sice nejede rychle, ale pro samé kochání si nevšimne bordelu, díry, zatáčky......
A přeci jenom, vycepované germánská lopata v Germánii dává větší pocit z naplnění kvality, než lopata čínská v Číně.
Nezbyde než doufat a věřit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Bohumil
Přidané 19.03.2014 08:43

Registrace: 13.02.07
Oni ty continental conti go ! Co obuvam na k100 se taki delaji uz gdesi v machometanii...hrnek bmw co sem dostal ma naspodu taki made in china...dily na jawu kery stoji uplne za hov.. se vozi z turecka-radici vidlicka vydrzela 100 km...atd...

Kupredu spatki ni krok...

Kraftrad
Přidané 19.03.2014 09:27

Registrace: 08.04.12
Já mám předek u Tourancek z Brazilie...Wink , ale to bude dobrý

Mr GS
Přidané 19.03.2014 10:39

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Já se zhoršení kvality ani moc nebojím.Myslím,že takovej výrobce si to nedovolí a kvalitu si pohlídá.Mě spíš se.re,že tam jdou kvůli ceně a pro nás bude cena naopak ještě o pár stovek větší,než předchozí pneu.Prostě kapsu si namastí jen majitelé firmy a hlavně Číňani,kteří nás nakonec všechny skoupí a adidasky pak budou šít za bůra naše pětiletý děti Frown
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

jetam
Přidané 19.03.2014 11:17

Registrace: 03.06.10
nějaký zhoršení kvality bych se vůbec nebál, přeci jenom tam maj o dost novější a modernější továrnu než mají v německu, v neměcku vyráběji hlavně jejich TOP pneu Smile
Upravil jetam dne 19.03.2014 11:18

http://www.zamky-retezy.cz/
Maarty 82
Přidané 19.03.2014 11:27

Registrace: 04.05.13
jetam napsal:
nějaký zhoršení kvality bych se vůbec nebál, přeci jenom tam maj o dost novější a modernější továrnu než mají v německu, v neměcku vyráběji hlavně jejich TOP pneu Smile

Asi tak clap
Piju a kouřím za West UPS Bohemia Pfft

Strana 1 z 5:   1    2    3    4  ...  5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné technické problémy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 63
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,702
Nejnovější člen: Sokol123

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.33 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI