jen pro info vyrabi to motorkar co ma dilni kousek od Olomouce a neni to Bystra
Upravil schrek dne 19.03.2014 17:50
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jsou pěkné na první pohled.
Na druhý už méně. Těsnění proti vlhkosti je z nějaké gumy, co se s ní dřív lemovaly dveře aut, ty oblé rohy zevnitř jsou překryté plechem a jsou těžké. Je to z pěkně tlustého materiálu. Myslím, že za tu cenu se dají pořídit lepší.
Kufry jsou to pěkné, i když nevím jestli bych se pro ně rozhodl, i když.. dostal jsem zdarma pivo - takže asi jo... :-)
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
schrek napsal:
jen pro info vyrabi to motorkar co ma dilni kousek od Olomouce a neni to Bystra
JJ, ale cenu dal masakrální na to jak jsou zpracované. Rohy nejsou svařované ale jsou děrované a mezeru mezi plechy v rohu kryje ta plastová krytka co je na každým rohu. Osobně bych bral radši od Begra bo je má festovnější. Jinak je dělá kamarád od mýho kamaráda
kdyby meli nejakej peknej system pridelani nez puky mozna , ale proste za tu cenu si to bude hledat priznivce asi ne moc dobre
Čeština můj koníček
jetam napsal:
jsou pěkný, cenovka lehce vyšší, ale zase jsou duralový
Jo jinak zde mate ten dural proste hlinikovej plech ale Dural zni lepe , snad sem nasel ten zpravny, ale vychazel jsem z popisu na strankach
Plech Hliníkový Značka oceli / materiál - EN AW-5754 O/H111 [AlMg3] dle EN 573-3
TDP - ČSN EN 485-1+A1
Stav materiálu - žíhaný a mírně deformačně zpevněný (méně než H11) během po sobě následujících operací jako je vypínání nebo rovnání
Materiál středně pevný, nevytvrzovatelný, velmi dobře odolný ke korozi, mořské vodě a tropickým podmínkám, je pro něj charakteristická velmi dobrá chemická odolnost. Je velmi dobře svařitelný všemi způsoby, přičemž svařené spoje jsou korozně odolné, téměř jako základní materiál. Vyznačuje se velmi dobrou leštitelností. Obrobitelnost řeznými nástroji v měkkém stavu je nevyhovující, avšak v tvrdším stavu již vyhovující. Jeho plasticita je velmi dobrá v měkkém stavu a vyhovující ve stavu půltvrdém. Používá se na středně namáhané konstrukce, svařované součásti a konstrukce, které mají odolávat korozi a mořské vodě. Nádoby ze žíhaného a deformací zpevněného materiálu mohou být vystaveny tlaku až 1,6 MPa při teplotách od -196 do +150 °C. Nachází široké použití v potravinářském a chemickém průmyslu, při stavbě vozidel a plavidel, ve vnější i vnitřní architektuře. Typické výrobky: potrubí, nádoby na tekutiny, nosné konstrukce, výměníky tepla, ochranné kryty, součásti zemědělských, textilních, zpracovatelských strojů, automobilů, plavidla, nádrže čističek.
Akorad si celkem protireci jelikoz AlMg3 H111 je specifikace "měkký" teda pokdu jsme to dobre vycetl z normy
Upravil schrek dne 19.03.2014 21:05
Čeština můj koníček
czunik napsal:
no nevím..vypadají jako napodobenina TT kufrů jen uchycení je jiné...
jjj presne tak , na vystave byly ty stanky hned za sebou takze mel clovek prime srovnani
Čeština můj koníček
pro vaši informaci,vyrábím 56L protože je po tom poptávka,74L si bralo pár cestovatelů,byl to jejich požadavek na tak velký kufr,tak jsem ho nechal v nabídce,kdyby někdo chtěl.
dále vás musím informovat,všude píšu o hliníkových kufrech,píšu to,že je to zavedený název,ve skutečnosti se jedná o dural,o dvě třídy vyšší,tím pádem pevnější,než zde prezentovaný bull.
i já sem se na ně díval,bo jsem věděl že na výstavě bude,z venku vypadají hezky,zevnitř je to ježek v kleci,každej,kdo už se s kuframa válel ví,že motorka padá na přední venkovní roh kufru,kdo má BEGR nemusí nic řešit a votom to je
Upravil bystricke dne 26.03.2014 15:21
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
každej,kdo už se s kuframa válel ví,že motorka padá na přední venkovní roh kufru,kdo má BEGR nemusí nic řešit a votom to je
vyloženě jen pády z nedostatku rychlosti, nebo šlápnutí do prázdna ale vždycky to moto parádně podrželo a tak už ty kufry od Bystře ani skoro nesundávám
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/