Potřeboval bych poradit, jaký rok koupit - teď mám R1150GS (rok 2000) a rád bych vyměnil za R1200GS - měly modely 2004 a 2005 nějaké problémy, na co dát pozor? Díky!
Já bych kupoval od 07 bez posilovače..... je pravda že cena ale bude o něco vyšší než u modelů 05-06 . Jinak o problémech a na co si dát pozor, se dočteš zde na fóru. Stačí hledat a pozorně číst. Hodně štěstí při výběru.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To Ondra82odívej se do inzerce je tam pěkná červená 2005 13000km po 1.majiteli.Pokud chceš zánovní 3/2008 modrá se vším touring paket,safety paket,ESA,2600km 1.majitel vzáruce možno odpočtu dph.tak napiš do osobních zpráv nebo se podívej na www.cestovniendura.cz tam máš obě gs 1200 nafocené + veškeré info.Jinak hodně štěstí při výběru mota.
Ahoj lidičky rozhodnuto našetřeno mám v úmyslu zajet do Němec a přivést si 1200GS-ko. Chci jí koupit jen od prodejce BMW mohli by jste mi poradit co vzít (mimo prašulí) s sebou na co si dát pozor a tak? Díky moc za vaše odpovědi
Mám 04, problém jsem mě s kardanem. Výměna stála 1515 EUR. Pokud máš však vyplněnou servisku a vytrvalost dá se to z němců vyrazit. Vytrvalost je to, že od 20.6.2008 jsem střídavě dopisoval s Mnichovem a Autecem a dnes již čekám na připsání na účet. Jina nic závažného. Běžné sopotřební věci. Tˇˇd jsem naposledy měnil kotouče - origo cca 22tis. nebo jak já Braking, ty vyšly zhruba napolovic a jsem s nimi hodně spokojený. Dne mám najeto 56 tis.km. Přeji šťastnou ruku při výběru. JR
[quote]JozoRaz napsal:
Mám 04, problém jsem mě s kardanem. Výměna stála 1515 EUR. Pokud máš však vyplněnou servisku a vytrvalost dá se to z němců vyrazit. Vytrvalost je to, že od 20.6.2008 jsem střídavě dopisoval s Mnichovem a Autecem a dnes již čekám na připsání na účet. Jina nic závažného. Běžné sopotřební věci. Tˇˇd jsem naposledy měnil kotouče - origo cca 22tis. nebo jak já Braking, ty vyšly zhruba napolovic a jsem s nimi hodně spokojený. Dne mám najeto 56 tis.km. Přeji šťastnou ruku při výběru. JR[/quote
a proč ta výmena těch kotoučů????se mi to zdá docela brzo v 56tisících