Zdar,
poraďte někdo jakou přilbu s výše uvedenými vlastnostmi
Díky pIvoš
Upravil Pivos dne 23.03.2014 19:26
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ahoj kámo
Zatmavuje to celkem dost rychle , jak kukla ne ale ...
Reaguje to na UV paprsky
Šak možeš zkusit až se potkáme
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
radovant napsal:
Jukni na loius.de, maji tam tu svou nishua, je to myslim puvodem uvex gt500 a v karbonu. Pak delaji jeste nexo touring varbon, vic bohuzel neznam.
hlavne ma uvnit ten cool max jak C3Pro
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jojo, oni to do tech nishua davaji do vsech. Vypadala celkem k svetu nazivo, byla ale na rozdil od te Carbom dle meho nazoru zas opacneho trndu velikosti. M mi bylo velke. Ale to je mozna spis tvarem uvnitr...
Ta nishua je proste jen rebrandovany Uvex. Co jsem si vsiml u louise je, ze oni nejsou jak brand "tesco" - jejich Vanucci je na dost dobre urovni za ty prachy, to same probiker. Oni by si asi nedovolili vzit smejd a nalepit na to svoji znacku...
Jo Vanucci jsem mel od nich rukavice. Slouzily mi dobre a 10let.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Kluci, nevíte někdo kde vyzkoušet/koupit tu Lazer Pure carbon na Moravě? Poptal jsem to u ruznych dodavatelů, ale žádný se nehlásí zpět.
Díky
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Presne jak pise schrek
Ja vyzkousel v olmiku a pak objrdnal tu a prisla postou http://www.doplnk...rbon-White
..i cena byla poladěná
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Díky,
Motocentrum Olomouc mam kousek. Super. I když i tuto prodejnu jsem kontaktoval a napsal jim dotaz, bohužel bez odezvy. Asi toho mají moc.
Upravil Pivos dne 31.03.2014 08:20
5.10.1842 www.bmwgs.cz
pivos napsal:
>GSSG: mohl bys prosím Tě napsat nějakou recenzi na tu Lazer Monaco pure carbon? Vážně uvažuji o jejím pořízení a chtěl bych slyšet nějaké zkušenosti.
díky moc
...vyŕešeno, tímto gssg Děkuji! !!
5.10.1842 www.bmwgs.cz