Řekl bych,že ta nižší cena se rovná přesně tomu,že nemají kloub a plast.ochranu kotníku.Taky jsem se po nich díval...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zakoupil jsem asi pred tremi tydny. Zkousel jsem v obchode SIDI (pro ktere jsem sel) i TCX a TCX mi prisly lepsi. SIDI tak trochu jak preskac. Ochrana je dle meho nazoru dostacujici, zatim spokojenoist.
Upravil machcomp dne 31.03.2014 11:06
BMW F800GS Adventure
to ze nemaju klb ma az tak nehecuje... ono kym neboli klbove tak sme veselo jazdili aj v bezklbovych
machcomp - kolko km si na nich urobil? aj prsalo? Nepremokaju teda naozaj? Ta membrana sa aj v praxi nejako prejavuje alebo si to nepostrehol?
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
to ze nemaju klb ma az tak nehecuje... ono kym neboli klbove tak sme veselo jazdili aj v bezklbovych
...a můj děda za mlada vesele chodil bosej
tí píšu,proč je tam ten cenovej rozdíl,ne,že si je musíš koupit kvůli kloubu-to je jen o pohodlí...ta plastová ochrana kloubu je,ale už o bezpečí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TCX mají kevlarovou ochranu kotníku a o přezku víc. A jelikož jsem několik let jezdil a jezdím infinity, až budou KO pořídím právě tyto. Na off mám stejně formy a na takový to domácí žvýkání jsou TCX výborný.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
hele a co forma adventure ? http://obleceni---prilby.speedmoto.cz/13737/forma-adventure.html ty mi totiz sedi nejlip ale loni jsem je nekoupil protoze mi nesly zaplnout presky pres kombinezu (mam tlusty lejtka:-) ) ale ted mam gatata volny tak by to melo byt v pohode
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Formy Adventure mám doma a můžu je doporučit. Nikdy se nestalo, že by do nich nateklo a dá se v nich celkem i chodit.
Letos jsem si koupil TCX X-cube WP a čekal jsem že budou měkčí. Jsou dokonale pohodlné, ale na chůzi celkem zbytečně pevný. Ochranu před vodou nemám zatím vyzkoušenou.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Protože už SIDI nemám, což mne sere, ale tlačily, dnes jsme byl zkoušet.
Forma Adventure - vyloženě turistická bota, kotník měkký, úplné bláto. V ruce jsem je ohnul jak tenisky.
TCX Infinity skoro to samý, ale budou určitě pohodlný, ale nic moc pevný. Nechtěl bych dostat v lese větví přes nohu.
TCX Desert, jak píše Swat - dost pevné v kotníku, plastový chránič paty, celkově robustnější a rozdíl oproti Infinity cca litr navíc.
Ovšem, kdo má na Deserty za 7 500 Kč, tak by mohl asi přidat a za 8 700 koupit SIDI, protože ty jsou ještě pevnější.
Ještě novinka Lindtrands Fighter, ale nikde nejsou k vyzkoušení, až v půlce května.
Upravil kejda dne 02.04.2014 21:31
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
RAPTOR- vodotesné nie sú a ani sidi crossfire no tie mi sedeli na nohu najlepšie môžem ti ich len odporučiť. Gaerne je výborná motocrosová topánka no s tou sidi sa mne osobne lepšie jazdí.
Kupovali sme ich naraz šiesti a štyria tvrdia že im nepremokajú no mne premoknú. Nie tak rýchlo ako acerbisky no mám na to vynález nepremokavé ponožky /ak by si mal záujem ozvi sa/ a som v pohode.