Myslím si, že lepší bude Dominice založit vlastní vlákno. Ta holka si to zaslouží :-)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Normálně mám o ní chlapi strach a soucítím s rodiči... Jestli nekecá s tím co projela, a vypadá to že ne, tak je fakt mazák ta holka, to se musí nechat.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
hustá kočena . A my tu řešíme, jestli 77 kW neni málo
Ale strach bych teda o ni měl. Eště by se měla naučit bojové umění a vzít si s sebou kvér.
Upravil ripper dne 31.03.2014 21:16
Nekecá, v Motohousu měla cestopisy a pochybuju, že by si dal někdo takovou práci aby si to vymyslel. Jinak s tím strachem naprosto souhlasím.
Já také myslím, že to zvládne. Viděl jsem ji osobně na předloňském setkání od Motoroute magazínu a věřím tomu, že to zvládne. Jen bude potřebovat štěstí, ale to každý, kdo jezdí na motorce
Hrozně Dominice fandím, ale ... opravdu to chce hodně opatrnosti, já procestoval půl zeměkoule (třeba i Afghánistán a Pákistán, Indii atd.... ) a lidi jsou opravdu zvířata. Nikomu se dnes nedá věřit a je to kus baby, co si budeme povídat. Evropa je pohoda... dál od domu je to kolikrát opravdový děs! Nicméně nemít rodinu, závazky a mít ten čas, hned bych se k ní přidal a jel taky! Když jsem ten čas měl a neměl závazky, bohužel jsem neměl tu odvahu do něčeho takového jít... takže: Take care and good luck, babe!!!