Vyskytol sa malí problém, ktorí sa nepravidelne opakuje.
Pri štarte, ako náhle naskočí motor sa ozve kovové cvaknutie ( dosť hlasné, skôr bi som povedal že to je buchnutie). Pri studenom motore to nespraví, len keď je motor zohriaty a zhasnem. Potom nechám trocha odstáť tak na 1 cigaretu (nie že bi som fajčil) a občas sa stane že sa to takto ozve. Nieje to pravidelné keď to chcem zopakovať a počúvať odkiaľ to ide, samozrejme že sa to nikdy nepodarí.
Čo to môže biť? Nejaké tušenie mám, ale nechám to na vás. Moto má najazdené 105000 km.
nj co bys chtěl o 5tis si prekrocil počítanou zivotnost :-D - ne sranda pokud je to primo spojeny se startovanim tak tohle by mohla byt vaznouci/ymlacena volnobezka starteru - nevim presne jak je to tady udelany ale uz na několika motorkach mi takhle hlasila ze uz je za zenitem
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Servisák.
Ono to ale necvaká ono to raz buchne. na desatinu sekundy a je ticho. Pri studenom štarte to cvaká ako píšeš asi 2 sek., ale to je normálne na to som si už zvykol.
siso napsal:
Servisák.
Ono to ale necvaká ono to raz buchne. na desatinu sekundy a je ticho. Pri studenom štarte to cvaká ako píšeš asi 2 sek., ale to je normálne na to som si už zvykol.
a mas porad puvodni retizek?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo, myslel jsem si to.Pak je klid.A někdy ale slyším, jak nějakej ventil cvaká a když podřadím za 3 , brzdím motorem a točím kolem 3-4 tisíc tak slyším cinkání, občas....
ventily mi seřizoval kluk před 1000km.
Že by rozvodák? Mám najeto 41 tisíc