Zdar, tak se mi pozdava za mam prihly bocak. Na moto mam snizeny zadek takze by se mela jeste vice narovnat a pritom je prihla k zemi jak stara vrba - obcas kdyz sesedam tak jde predni kolo do luftu. Mam pocit ze to pred rokem kdyz jsem ji koupil bylo narovnanejsi. Stalo se to nekomu ?
Zitra to skusim zmerit k nejakemu mistu na motoru treba..
ohlo se mi to z důvodu přetíženosti moto(1150),sice jsem to narovnal ale jakoby stojan změkl a začal se ohýbat furt,tak jsem si vyrobil nový,dovnitř trubky jsem dal 16 mm kulatinu a je pokoj
Upravil bystricke dne 08.04.2014 06:49
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
trochu mi to připomíná jako by jsi tam měl bočák z twina. Ale fakt ti stojí hodně šikmě. (motorka)
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Ahoj, je to v uchycení stojánku. Nahoře na konci stojanu je účko, ve kterém je šroubem uchycen třmen. Ten Uprofil se přetížením otevře a celé se to uvolní, vytluče i uložení toho šroubu. Měl jsem to, řešil jsem to i s Waltrem. Navíc na šotolině to začalo třískat. Jestli si dobře pamatuje, byla kvůli stojanu nějaká svolávačka.
https://www.zonerama.com/rop1
rop napsal:
Ahoj, je to v uchycení stojánku. Nahoře na konci stojanu je účko, ve kterém je šroubem uchycen třmen. Ten Uprofil se přetížením otevře a celé se to uvolní, vytluče i uložení toho šroubu. Měl jsem to, řešil jsem to i s Waltrem. Navíc na šotolině to začalo třískat. Jestli si dobře pamatuje, byla kvůli stojanu nějaká svolávačka.
mne tusim rikali, ze to je jen "na garanci". svolavacka mne samo zajima .
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2