Nemáte někdo tip, kde bych mohl nechat zaparkovanou dodávku (VW Crafter) v Livornu nebo blízkém okolí na cca 10 dnů (1-10.7)? Dále budeme pokračovat na moto....
Čau, můžeš přímo v přístavu, to je ale placené a myslím že to bude i docela drahé, bohužel cenu nevím. Já jsem nechával v září auto s vlekem v ulici Viale Padri Nicola Magri. Byl tam 8 dní a nikdo si ho nevšim. No ale byl to Ford :-)
Selver přiložený následující obrázek:
Stando,zkus kontaktovat Borise (Morabo) má v Itálii hodně kamarádů,tak by třeba někdo z místních poradil.Nechat v Itálii auto 14 dní bez dozoru je dost velká odvaha.
.
Díky za tipy, zkusím kontaktovat Borise a pokud neporadí asi to risknu, a nechám to na ulici Selver. Ale zkusím najít i cenu parkoviště, třeba to nebude taková položka
Je to sice sviňárna, do předu jsme to neplánovali, ale udělali jsme to následovně: Vjeli jsme dodávkou na placené parkoviště u přístavu, z dodávky vyložili motorky, vyjeli z parkoviště a jak jsme se po týdnu vraceli, tak si u závory vzali lístek aby jsme se dostali k autu. No a pak už klasicky na čecha. Asi po hodině nakládání motorek jsme do automatu dali lístek, který jsme dostali při vjezdu na motorce, zaplatili pár halířů a bylo.... V žádným případě k tomuto nikoho nenabádám, je to sviňárna, no ale jde to i takhle....
gsboy napsal:
Je to sice sviňárna, do předu jsme to neplánovali, ale udělali jsme to následovně: Vjeli jsme dodávkou na placené parkoviště u přístavu, z dodávky vyložili motorky, vyjeli z parkoviště a jak jsme se po týdnu vraceli, tak si u závory vzali lístek aby jsme se dostali k autu. No a pak už klasicky na čecha. Asi po hodině nakládání motorek jsme do automatu dali lístek, který jsme dostali při vjezdu na motorce, zaplatili pár halířů a bylo.... V žádným případě k tomuto nikoho nenabádám, je to sviňárna, no ale jde to i takhle....
gsboy napsal:
nejlepší příspěvek ve vláknu "cizina" za poslední rok
Upravil 3axap dne 14.04.2014 05:57
Tak jsem zpět z Korsiky a můžu dát aktuální info i o tom parkování. Měl jsem několik tipů, kde nechám auto, nakonec tím, že jsme navštívili Pisu, chtěl jsem nechat auto na velkém odstavném parkovišti. Jenže pak jsem si přečetl varování, že můžu dostat pokutu 200-400 EUR a manželka mě začala tlačit jinam. Nakonec jsme našli - myslím si - geniální parkoviště. Bylo to vedle obchodního centra, ale bylo samostatné. Přes den spousta lidí a večer hodně odstavených dodávek, takže jsem se tam ztratil a nebyl tak nápadný. Žádný zákaz tam nebyl, večer jsem roztáhli kempingové stoličky a mezi autem a motorkami si užívali večera. Místní nás zdravili, motorkáři troubili a za celých 10 dní se autu vůbec nic nestalo. Takže můžu doporučit. Od Livorna to je cca 15 km, není to v turistickém centru, kde se stahují různé individua. Takže asi tak
Všechno bez problému, borec umí v pohodě anglicky, aji jsme tam den před naloděním přespali.
Cena za zaparkované auto včetně vleku na den byla 8€.
Zkoušel jsem ještě další tři kempy, ale tenhle byl nejlevnější.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90