Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Cena motorky
Mosquito
Přidané 13.04.2014 22:51

Registrace: 26.12.07
Zdravim, kolik myslite ze by mohla byt prodejni cena motorky:
BMW G650Xchall bez ABS
2007
Najeto tusim 27tis km
Oproti zakladu ma:
Exel rafky
Kotouce na zakazku delane (firmu najdu, origo byly zbytecne drahe a druhovyroba nesedely rozmery sroubu)
Obuti Mitas tusim C12
Kryt motoru s kaslikem na veci od cloveka co jel Afrikou.com
Vodic retezu TT
Centralni stojan SW
Stupacky PivotPegz naklapeci
TT rally set - nadrz, zobak a komplet maska s stromeckem (svetla Hella HALOGENY - TT dava 1hal, 1xen)
Sedadlo presite od DDT
Zadni tlumic Ohlins
Vyfuck LeoVince vcetne vsech tlumivek
Nosic na kufry od cloveka Afrikou.com - je lehce posunuty dopredu nez jsou ostatni - nelze vozit s nima 2. osobu
Nove cele cerpadlo (prasklo tam tesneni v konektoru a ten dil je bouzel cele cerpadlo)
Vyhrivane rukojeti Oxford
Zvyseni riditek
F2R elektricky roadbook
Piskova barva originalni co se pouziva US ARMY apod na voj auta

Vic me zatim nenapada snad je to vse :-D

Premyslim zda ji prodat protoze po narozeni syna na ni nemam moc casu a za posledni 2 roky jsem ji vytahnul minimalne

r.markovic.sweb.cz/brod1.JPG

r.markovic.sweb.cz/brod3.jpg
Upravil Mosquito dne 14.04.2014 12:48
3/6 Marines SEMPER FI

ICQ152277216

icq.scatter.cz/status/386/152277216/status.gif

pavelgsxrv
Cena motorky
Přidané 13.04.2014 23:28

Registrace: 28.04.11
Mosquito napsal:
Zdravim, kolik myslite ze by mohla byt prodejni cena motorky:
BMW G650Xchall bez ABS
2007
Najeto tusim 27tis km
Navic ma exel rafky, TT Rally set (nadrz, maska - zde svetla oba halogeny (ne xenon), blatnik), Ohlins zadni tlumic, LeoVince vyfuck, Bighusky kufry vcetne nosice, naklapeci pivot slapky, centralni stojan, TtT brzdova nozni packa, vyhrivane rukojeti oxford, F2R elektricky roadbook, sedlo od DDT,Lbarva piskova origo vojenskou US barvou na auta, obuti mitasky tusim C12

Vic me zatim nenapada. Pisu to z mobu proto ta prasacka uprava.

Premyslim zda ji prodat protoze po narozeni syna na ni nemam moc casu a za posledni 2 roky jsem ji vytahnul minimalne
Sory ale jestli tě k tomu rozhodnutí nenutí finanční situace tak být tebou tu krásnou a vymazlenou thumbs upmotorku ulož a zakonzervuj do garáže a schovej pro synátora až doroste protože jednou ti za to poděkuje dnes ti to tady u nás vživotě nikdo nezaplatí a i kdyby tak toho budeš třeba potom dost litovat to mě věř a přeji chladnou hlavu při rozhodování hmm!

Zdenek 1150
Cena motorky
Přidané 14.04.2014 09:30

Registrace: 08.10.12
Pavelgsxrv ti to napsal dobře.
Když přijdeš do garáže a nic tam nestojí, tak tě to bude za čas pěkně srát.
Udělej přesně opak. Kup klukovi taky motorku a máte se oba na co těšit.
Já pořidil mladýmu motorku když měl dva roky a další čtyři roky se na ni prášilo. Přece nechceš aby začal s motorkou ve dvaceti.

Mosquito
Cena motorky
Přidané 14.04.2014 12:54

Registrace: 26.12.07
No problem je ten ze neparkuje u me, ale u rodicu a vic nez ty 2 se tam nevejdou a i tak jsou naplacle na stene (kulecnikovy stul v garazi :-D. I kdyz to neni daleko. Zena ma F650GS kterou zvazuje take prodat, protoze za posledni 2.5-3roky na ni byla jednou.
Mam volne vikendy cely mesic jednou za 3mes. Dalsi 2 je mam pracovni a pres tyden malyho na hlidani neudame. Rict zene jdu se projet a ty hlidej mi prijde sobecky a vystridat se casove hodne neekonomicky.
Mlademu motorku kupovat nebudu. Bouzel penize netisknu a neni to levny konicek. At zacne az mu bude vic a sam si na ni vydela ci minimalne privydela > celou bych mu ji nikdy nekoupil.
3/6 Marines SEMPER FI

ICQ152277216

icq.scatter.cz/status/386/152277216/status.gif

barokar
Cena motorky
Přidané 14.04.2014 13:26

Registrace: 24.08.09
Rozhodně bych neprodával, na odpočinek od ženy ideální prostředek. Žena má teď svůj svět, tak ať ti zůstane ten tvůj.
Až tě naštve, a ona tě naštve, vezmeš mašinu a provětráš hlavu. Nic sobeckýho na tom není.

Četl jsem o jedné knize, ve které se zpovídali lidé ležící na smrtelné posteli, co by změnili, kdyby měli ještě šanci, odpověď možná překvapivá- starali by se více o sebe a o uspokojení svých, řekněme životních snů.
červenej Elf

Alda
Cena motorky
Přidané 14.04.2014 14:01

Registrace: 20.10.07
barokar napsal:

Četl jsem o jedné knize, ve které se zpovídali lidé ležící na smrtelné posteli, co by změnili, kdyby měli ještě šanci, odpověď možná překvapivá- starali by se více o sebe a o uspokojení svých, řekněme životních snů.

Presne tohle mi rekl tata, kdyz jsem s nim probiral neustaly problemy v nestastnym manzelstvi. Rekl mi, ze mam jen jeden zivot a az umru, bude konec. A at si ten zivot zaridim spis podle sebe nez podle toho, jak je mi lito zeny, kterou pripadne opustim.
Uz jsem zenatej znovu a jsem stastnej, od ty doby se tim ridim. Fakt mame jen jeden zivot...

sadilek
Cena motorky
Přidané 14.04.2014 14:33

Registrace: 13.12.07
To je těžký.Mám de facto to samé akorád z Dakara.Bohužel při prodeji to málokdo ocení.Tyhle úpravy jsou primárně na off road a cestování mimo civilizaci.
Jestli potřebuješ prodat hned,počítej že nedostaneš o moc víc než nabízejí lidi na inzerci bez úprav.Nadruhou stranu když si počkáš třeba někomu kápneš do noty.
Další možnost je doplňky prodat zvlášť.Ale to se dá jen v případě,že originály máš doma.
V každém případě já rallye neprodal a jezdím s ním občas nějakej sranda závod a doufám,že jeho další velká cesta ještě přijde ať se mnou nebo s někým jiným,kdo bude rád že má motorku hotovou.Přeju hodně štěstí a pevné nervy.Wink

www.jezdime.eu
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 124
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,735
Nejnovější člen: Ada_GSA

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.16 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI