Ahoj,vyčíhnul jsem si 1150gs advika. Je tady někdo z okolí Opavy kdo by se na ni se mnou jel podívat ve stredu jak je na tom po technické stránce??Nebo beru každou dobrou radu na co dát pozor.. Dik.
Prosba..Někdo z okolí Opavy kdo by rozuměl 1150gsa?
Přidané 14.04.2014 14:26
Kamarád Zdenda z Ostravy odjel bohužel do Maroka, nikoho jiného tam neznám. Co je to za motorku, je nějaký odkaz?
Tipů je spousta, většinou obecné, jiné specifické pro BMW, resp. GS. Doporučuji vzít s sebou někoho kdo na tom jezdí, motorky zná, ví co se kde ozývá, sveze se na tom a může srovnávat. Minimálně "přítele na telefonu" v případě pochybností, i když odborníka na místě to nenahradí.
Upravil Ivan dne 14.04.2014 14:34
Přidané 14.04.2014 14:32
kubas napsal:
Ahoj,vyčíhnul jsem si 1150gs advika. Je tady někdo z okolí Opavy kdo by se na ni se mnou jel podívat ve stredu jak je na tom po technické stránce??Nebo beru každou dobrou radu na co dát pozor.. Dik.
Lukes nevím, zda bude doma, pošlu mu to....nebo Helmut z Ludgeřovic, ale ten by Ti spíš ukázal, jak správně padat na 12 GSA. Já budu až v pátek, ale já tomu vlastně vůbec nerozumím...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
kubas: ak je to tato co je tu link, tak ma nalepku od cyrila, takze bych skusil jeho ci a aky robil na nej servis - a mozna ju pozna uplne dokonale
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Přidané 14.04.2014 15:48
Minimalni vule nevadi, alespon tak mi to Tonda rikal. Ja su z ostravy, ale nebudu mit ve stredu prostor. Zalezi, jestli jsi uz na bmw jezdil nebo ne.
Splněný sen moje 1100GS
Přidané 14.04.2014 15:56
Vjetrnik napsal:
kubas napsal:
Lukes nevím, zda bude doma, pošlu mu to....nebo Helmut z Ludgeřovic, ale ten by Ti spíš ukázal, jak správně padat na 12 GSA. Já budu až v pátek, ale já tomu vlastně vůbec nerozumím...
Ééé Vjetrníku Ty kluku jeden, jooo padnu ale zase se zvednu a jedu dál, pravda někdy až po třech týdnech, ale opět jedu.... 1150 mohu posoudit opravdu jen co se vzhledu týče a snad jak vrčí, nikdy sem ji nesedlal, je tu hafo jiných co ji jezdí...ale rád ji třeba zkouknu, nemám s tím problém...
Přidané 16.04.2014 20:23
Cyril ji určitě znát bude, bud ji servisoval nebo prodával, navíc si o všech motorkách na servisu vede podroobnou fotodokumentaci a záznamy. Mně servisuje motorky už dlouho a Drákula od něj měla R850R, na které stále s láskou vzpomíná.
Přidané 16.04.2014 21:45
Tak Cyril bohužel nevěděl.Ale sehnal jsem alespoň kluka co gs mel,takže motorka už je doma.Když jsme u těch servisů... Kterého šikovného mechanika by jsem měl nejblíž když jsem z Mladé Boleslavi??:-)