přestalo mi svítit potkávací světlo, na vině byl přepínač na řiditku, dráty byly do sebe spečený bezmála po celý dýlce, až ke konektoru. Závada odstraněna koupí nového přepínače.
Teď o co ji jde. Od konektoru k pravému přepínači (ten co jsem měnil) vede zeleno-modrý kabel, až někde k pojistkový skříni, který má po celé svojí dýlce natavenou izolaci. Neví někdo k čemu je ten drát? Jde mi o to odhalit příčinu. Nesetkal ste se s tím někdo?
Nemáš silnější žárovku,než je standard? Tohle se stává,když je velký odběr a kabely se zahřívají. Případně když je někde "lehký zkrat".
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
při první letošní vyjížďce mi prdla žárovka, tak jsem na pumpě koupil novou, vůbec jsem nekoukal co je to zač, vyměnil jsem ji. Motorka začala svítit, dojel jsem domu pár km, motorku odstavil, za tejden jsem na ni sednul a už nesvítila.
Ten starej ovladač mám v práci rozebranej tak nebude problém zjistit k čemu ten drát je (nejsem si vůbec jistej jestli je na potkávací světla). Jde mi spíš o to odhalit tu příčinu, aby se to neopakovalo.