Opravdu nejsem žádnej zapšklej pošuk u PC co dnes a denně píše k něčemu komentáře....ale tohle mě opravdu trochu zarazilo a smutně rozesmálo...jsem asi nešika, ale tohle je docela dost dobrej byznys...
Tady tyhle pi....ny bych hned mazal. Kdejaký ,,pisatel" si napiše cokoli bez jakéhokoli podkladu. Miluju týpky tajemné jako Hrad v Karpatech.
Jen prosímtě nenapiš, že ti něco prodal a chtěl za to peníze.
Myslím tu motku z PL za 100 a prodávanou za 150 sleduju tohle fórum opravdu od jeho začátku...nejsem přispěvatel...vůbec...jezdím dvouválce BMW dlouho od 2004, ale ten inzerát jako koupit prodat mě fakt dostal...nechtěl jsem rozpoutat nějakou zbytečně vášnivou diskuzi...jen myslím aby lidi začali trochu přemýšlet nad tím, co kupují...opravdu nejsem žádná socka...ale vychvalování motek od BOBA je tady dost...jen jsem chtěl, aby si lidi uvědomili a podpořili překupníky všeho druhu protože koupit prodat je úplně to nejlepší co může být... S pozdravem Michael Vaniš
Máš pravdu...jen se opravdu musím pousmát tomu všemu...BMW mám, nechci žádnou jinou motorku ale fakt nechci přispívat systému koupím prodám...toť vše...a kdo z v vás si nekupuje na netu nejvýhodnější a nejlevnější například olej ? Kouknu a vidím...ukončeme prosím tuto diskusi o tom, jak dobře koupit a ještě líp prodat..nechci budit mezi zasloužilými přispěvateli vášně, ale já fakt za měsíc v práci pade nevydělám
běž brečet do Tesca že prodávají máslo za 40 když ho za 20 kupují.. to mě třeba vadí víc.. uděláš líp pro všechny... a nebo pokud jsi se již vysemenil, tak zase na pár let šlápni na zmizík..
Upravil jezek dne 02.05.2014 19:22
Bože,další ko.kot a ještě si založí extra vlákno. Když máš něco proti výdělku,tak se odstěhuj tam,kde se žije zadara,de.bile.
Upravil Kasak dne 02.05.2014 19:32
Když je hlad,je i husa dobrá.
Allby má pravdu, Bob se nejdříve měl zeptat všech na fóru, jestli ji někdo nechce koupit. Pak, pokud by ji nikdo nekoupil, tu měl udělat anketu, za kolik ji může prodat. To proto, aby neměl nepřiměřený zisk.
Upravil Dedkoid dne 02.05.2014 19:33
Pánové, neznám ani jednoho aktéra diskuse, ani Boba, a četl jsem i první diskusi. Neřešte lidi, kteří obchodují poctivě, myslím tím ty kteří prodají např motorku v takovém stavu, jako ji okomentují v inzerátu a nic neskryjí. Ať na tom mají rabat kolik chtějí- nabídka,poptávka. Řešté ty šmejdy, kteří stočí kilometry a bořenou motorku vydávají za super stav!! Toť můj názor.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.