Objednal jsem zrcatka z Africy Twin (ty jsou kovove) a ty blinkry od TT. Zatim nemam ani jedno, ale to zas tak nevadi, protoze jsem teprve vcera skoncil s rovnanim leseni pod budiky :-)
Nazdar, ja mam tiez podobny problem. Ked sa mi ju obcas podari polozit aj v malej rychlosti vzdy to schyta smerovka a zrkadlo. Uz ma nebavi kupovat stale nove. Ake mate skusenosti s inymi smerovkami a zrkadlami?
Tak já jsem po ulomení prvního a zatím posledního zrcátka přešel na kloubové... myslím, že ani kovové při pádu nevydrží a zrcadlo stejně praskne...
To kloubové při jízdě offroad zkrátka sklopím doprostřed a nemám co ulomit...
A blinkry to chce na gumových "stopkách", cokoliv co je napevno při pádu většinou povolí. KTM 1190 Adventure R
Když jsem rozbil blinkr (zatím jen jednou), kupoval jsem novej za 250,- v Liberci u Lindenera (dříve Suzuki, dnes všechno možné). Je stejnej jako na čtyřkolce Canam, tak to asi bude nějaká univerzálnější záležitost. Měl tam i samotný slíčka, ale jen pro verzi na zacvaknutí. Já to měl na šroubek, takže jsem kupoval celý blinkr, ale i tak to za ty peníze ještě docela šlo - čekal jsem to dražší :-)
BMW GS = stroj na radost
TOLI napsal:
Byl jsem se zeptat v autecu kolik stojí blinkr. 607kč jeden no to sem jim ho tam nechal a za 520kč koupil všechny čtyři univerzální.
A jdou tam univerzální? Mě upadl jeden zadní a koukal jsem, že tam je taková ďůrka, či co...
Už si to přesně nepamatuju ...
Ale já to vyřešil plechovou dlahou
Upravil Thomasson dne 26.02.2009 18:05
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Problém náhrady ulomeného origo blinkru jsem řešil také a kupodivu stejné blinkry má Jawa Dandy 50. Vypadají naprosto stejně jako originál a stejný je i systém uchycení, nic není potřeba upravovat, jen jsem z původního použil kabel s konektorem . Cena byla okolo 350 Kč za pár.
Dave S napsal:
Problém náhrady ulomeného origo blinkru jsem řešil také a kupodivu stejné blinkry má Jawa Dandy 50. Vypadají naprosto stejně jako originál a stejný je i systém uchycení, nic není potřeba upravovat, jen jsem z původního použil kabel s konektorem . Cena byla okolo 350 Kč za pár.