Tak jsem dnes poprvé protáhl své první GS - 1150 r.v.2001, 42 000 km.
Trochu mě zarazilo škubání na 1 a 2 mezi 2-3 tis. ot./min a pazvuky při podřazování na 2-1 - takové kovové zvuky. Malé nerovnosti na vozovce mě trochu "tloukly do zadku", jinak podvozek a motor super. Je to vše v pořádku? Je to prostě jiná motorka? Doteď jsem měl hondu Transalpa. Díky za radu. Jinak zítra s kámošem vyrážíme na celodenní výlet z okolí Brandýsa, nechce se někdo přidat?
si zvykneš,ze začátku budeš slyšet kde copořád něco řešitale až si zvyknešbude to v pohodě
tak sem měl ze zčátku takový obavy,ale dnes už sem ve stádiu
Škubání při konstatní rychlosti mi zmizelo po tom, co jsem si nechal seřídit motor a udělat synchronizaci. Bylo patrné jen na 1., 2. a 3. převodový stupeň. S postupným najížděním kilometrů se to ale zase vrátilo trochu zpět. Až tak moc to ale nevnímám. Člověk si na to časem zvykne. Mám svíčky NGK, co doporučuje výrobce. Jestli tě to tluče do zadku, povol si útlum na zadním tlumiči, je to šroubek přímo na těle tlumiče. Budeš jezdit jako v peřině. Jinak jak píše bystrické, časem to přestaneš poslouchat a budeš spokojenej
V carservisu stojí to seřízení a ventily asi osmikilo plus mínus,kámoš to tam měl a já to potřebuju taky,ale jsem lakomej,moje nejoblíbenější cena je zadarmo[/quote]
Tak si to budeš muset udělat sám. Aspoň víš jak se ti to líbí...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Emilio napsal:
Hele Bigr,ty si tomu utekl,tak neprovokuj,jdu na to zítra,jestli teda nepojedu někam slídit,kousek ode mě se jede prej nějaký endůro,tak bych jim mohl něco ukázat,třeba hajíííí
Tak ať se dílo daří.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS