ahoj, dnes jsem na RT 1100 měnil přední tlumič a po nasazení nádrže a nastartování mi zůstává viset sytič. Před tou výměnou jsem s ním normálně hýbal dle potřeby a teď zůstane v poloze max. a když ho chci stáhnou, tak se hýbe bowden. Když klepnu do plynu tak se ozve kovové klapnutí a je vše ok. Jak kdyby to byl nějaký automat.
no to už jsem udělal a lanko jde volně. Budu dávat přední tlumič na repas, tak to potom zkontroluju ještě jednou. Zdá se že je to až někde pod baterkou.
Jj pod baterkou je rozdelovac na lanka... ale pokud to chodilo nez jsi to rozdelal tak proc ne po montazi.. jinak jestli je to ma.neco najeto doporucuju vymenu lanek
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Servisáku, to myslíš jako preventivně? Já mám na 11GS teď přes 90t (teda na budíku) a všechny chodí cajk... Vozím tedy s sebou náhradní, kdyby to někdy ruplo...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Lanka jsou komplet i s bowdeny. Bacha po výměně, aby jsi si nevykroutil zápěstí jako Joe a Pertla, když jsem jim to vyměnil - do té doby to fungovalo jako skvělé posilovadlo zápěstních svalů
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
ripper - tam je to trochu jinak - není tam ta "rozbočovací" krabička pod baterkou. Všechny bowdeny máš svedené na levou stranu. Tam je pak udělán z levé klapky na pravou klapku propoj. Ta lanka jsou jiná, než na novějších modelech z "rozbočovačem" bowdenů - to jen kdyby jsi je chtěl měnit a objednával je, tak abys objednal ta správná - není to záměnné s těmi novějšími.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
ripper - tam je to trochu jinak - není tam ta "rozbočovací" krabička pod baterkou. Všechny bowdeny máš svedené na levou stranu. Tam je pak udělán z levé klapky na pravou klapku propoj. Ta lanka jsou jiná, než na novějších modelech z "rozbočovačem" bowdenů - to jen kdyby jsi je chtěl měnit a objednával je, tak abys objednal ta správná - není to záměnné s těmi novějšími.
jo to sem slyšel a možná bych je i povyměňoval, ale našel jsem jenom ten rozbočovač.
Pokud budete kupovat nová lanka a máte ještě origo lanka tak u 1150 změnili uchycení lanka u rukojeti a musí se kupovat opravná sada.Jedná se o dva plasty.Nevím jak je to u 1100.
Upravil Vencar1150r dne 19.05.2014 20:33