Ahoj, včera jsem zkoušel nové hadry od Klim v dešti a zjistil jsem, že mi dost zatéká do helmy. Mám jí lehce přes dva roky.
Blbý je, že se mi naplní vodou pod bradou a začne mi zatékat i pod hadry.
Doma jsem jí dal do vany, pustil na ní lehce vodu a zatéká mi tam tím horním odvětráním.
Když jsem to rozebral, tak tam není žádné tesnění. Pouze plast na plast. Kdo máte tuhle helmu, jezdili jste s ní v dešti a nedělá vám to???
A neznáte nějaký dobrý servis helem v Praze??? Dík...
Ahoj,
tak tuhle helmu nemám..mám BMW System 6 a když chčije fest, tak mi otevřenými větracími otvory voda jde taky, (nebo tobě když to máš zavřeno ) Když si ale vezmeš co je tam za pořádné průduchy aby to fakt větralo, není se čemu divit že tudy projde voda..normálně tím sbírám i všelijakou havěť a ta co přežije tu jízdu mi pak tancuje v helmě po šišce a lochtá ..alespoň můj názor
Upravil Milan V dne 18.05.2014 13:49
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
3 sezony a ani kapka. Ale nevím, jestli když prší, tak to horní větrání nezavírám, ne kvůli vodě, ale kvůli studenýmu vzduchu, kterej občas déšť provází...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Reno napsal:
Ahoj, včera jsem zkoušel nové hadry od Klim v dešti a zjistil jsem, že mi dost zatéká do helmy. Mám jí lehce přes dva roky.
Doma jsem jí dal do vany, pustil na ní lehce vodu a zatéká mi tam tím horním odvětráním.
Když jsem to rozebral, tak tam není žádné tesnění. Pouze plast na plast. Kdo máte tuhle helmu, jezdili jste s ní v dešti a nedělá vám to???
Reno napsal: