Byl jsem se dnes před obědem projet. Nádhera, člověk se tolik nepotí, nemotají se mu v cestě pěší turisti a cyklisté, ale přitom je všude sucho (na brodění se bahnem mě moc neužije). Kdyby někdo potřeboval motivaci, proč se i v tomhle hnusu oblíknout a vyrazit ven, tady
je pár fotek z dneška. (Jsou focený mobilem a taky podle toho vypadaj.)
Mimochodem, seznamka:
Nenajde se tady někdo z Berounska nebo západního okraje Prahy, kdo by občas rád vyrazil mimo asfalt v mý ctěný společnosti? Zatím jezdím sám, ale čím dál tím častěji se mi stává, že se do něčeho nepustím, protože se bojím zůstat bez pomoci, kdyby věci nešly podle plánu... Ve dvou se to holt lépe táhne.
Konkrétně mám na mysli takový ty menší, narychlo spáchaný vyjížďky třeba po práci, kdy je nereálný domlouvat se s někým, kdo bydlí hodinu a půl cesty daleko.
Mimo asfaltový silnice jezdím jako někdo, kdo to neumí a bojí se, protože to neumím a bojím se:-) Žádný bahno, velký kameny, ale ani frekventované turistické trasy nebo chráněné oblasti... Pokud se chceš přidat, nepiš sem, ale pošli mi soukromou zprávu.
Kontakty máš v soukromé správě.....jinak není problém občas vyrazit i ve všední den odpoledne.....
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
tu chcije uz od patku odpoledne.. ale jel jsem v patek v 7 rano do prace a bylo 8stupnu, tak jsem se nabalil, vzal vysoke boty, kuklu a jeste mi bylo vedro i v 140.... holt BMW neni nahac
akorat druhy stupen vyhrivani gripu je snad do -20 za 5 minut jsem to musel prepnout na prvni.. a prvni zas je jenom takovy vlazny...
jenom zadni tourancka chtela (na mokru v lehkem naklonu a v 60 na 4ku) delat powerslidy...
Ale je to fajn nepotkavat plastaky sebevrahy v protismeru, sam projizdet preplnene oblibene trasy motorkaru atd. Taky jsem si tu jizdu uzil...
Pristi vikend ma byt hezceji, tak uvidime....
Vida vida, na Berounsku jsem se projizdel dnes take, tedy jen po asfaltu, ale i vyletum mimo se prestavamam branit. Ohledne "seznamky" posilam info do PM.
jacob napsal:
Na ja, dobrvolník se hlásí do služby...
Kontakty máš v soukromé správě.....jinak není problém občas vyrazit i ve všední den odpoledne.....
ja se taky pridavam,.. obcas bych vyrazil.
Jezdim smerem na zapad pomerne casto...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2