Nemáte někdo zkušenosti s originálními kufry na 800GS ? Jaký mají obsah a jestli se do vrchního kufru vejdou dvě přilby.Nosnost pro vrchní je tuším 5 kg což není moc. Africa měla 10kg. Taky jsem četl že Šímovi praskla plotna a toho bych se nerad dočkal.Vrchní si pořídím určitě plastový ,boční ještě nevím.Esteticky se mi originální kufry líbí ale boční se mi jeví jako praktičtější hliníkové protože mají otevírání shora,dá se na ně ledacos připnout a po sundání slouží nosiče jako ochrana při pádu . Díky za případnou radu.
Rostabmw napsal:
Nemáte někdo zkušenosti s originálními kufry na 800GS ? Jaký mají obsah a jestli se do vrchního kufru vejdou dvě přilby.Nosnost pro vrchní je tuším 5 kg což není moc. Africa měla 10kg. Taky jsem četl že Šímovi praskla plotna a toho bych se nerad dočkal.Vrchní si pořídím určitě plastový ,boční ještě nevím.Esteticky se mi originální kufry líbí ale boční se mi jeví jako praktičtější hliníkové protože mají otevírání shora,dá se na ně ledacos připnout a po sundání slouží nosiče jako ochrana při pádu . Díky za případnou radu.
ja mam topcase a zatim spokojenost.. snazim se to setrit (hmotnost/rychlost).
Na srazu mel jeden clovek i bocni.. vypadaj pekne a projel s nima albanii.
Nick jsem zapomel
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
2 přilby se ti do orig.topcase nevejdou určitě. Nosnost je sice psaná 5kg, ale už jsem si dal dost cest v mnohem větší váhou a vydrželo to v pohodě. Plast vypadá dost poctivě a navíc je tam možnost opěrky (mám jí tam) a doufám, že BMW počítá s tím, že se o tu opěrku občas někdo i opře (což v podstatě vylučuje těch 5kg)
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jacob napsal:
2 přilby se ti do orig.topcase nevejdou určitě. Nosnost je sice psaná 5kg, ale už jsem si dal dost cest v mnohem větší váhou a vydrželo to v pohodě. Plast vypadá dost poctivě a navíc je tam možnost opěrky (mám jí tam) a doufám, že BMW počítá s tím, že se o tu opěrku občas někdo i opře (což v podstatě vylučuje těch 5kg)
mne se tam nevejde snad ani jedna...
pls kolik te stala operka? zapomel jsem ji objednat
17 cm
70Eček, kupoval jsem to celé v Kaprunu
PS: vezl jsem na tom zatím jen ségru asi 100km, moc si to pochvalovala.
Upravil jacob dne 21.09.2008 20:13
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jacob napsal:
70Eček, kupoval jsem to celé v Kaprunu
PS: vezl jsem na tom zatím jen ségru asi 100km, moc si to pochvalovala.
ok.. dik.
Ja mam najeto bez operky ve dvou tak 2-2500...
Spolujezdec obcas dre zadama.
17 cm