Tady asi moc nepochodíš, tyhle helmy jsou úplný základ, řek bych tak na skútr max, anebo spolujezdec.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Vasco napsal:
Aha, rozumim. Kdyz ja jezdim po svete uz 6 let se smejdem z Louise za 1400,- a premyslim, ze by byl cas na zmenu:-)
Tak to jo, to bude LS2 velký skok , zkus radši něco o trochu dražšího fakt, LS2 jsem zkusil na veletrhu, a nevím, polstr byl hubenej, plexi šlo dost ztuha, s Justissimem od Cabergu jezdil nějaký rok kámoš a taky ho dal pryč, fučelo do ní a byl hlučnej
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Jezdím LS2 ride, je pravda, že každý kus co jsem měl na hlavě je originál, jedné šlo ztěžka otevírat plexi, u druhé zase horko těžko ta výklopná brada, nakonec jsem jsem ale vybral takovou střední cestu v tuhosti, na polstrování s nestěžuji, váha je taky O.K. i po celém dni mě nic nebolí, trošku do ní fouká,, ale zase do druhé co jsem měl půjčenou od známého foukalo o poznání víc. Plexi se za chladnějších podmínek dost mlží a to i při otevřeném spodním větrání, nejlepší je mít lehce pootevřené plexi, nebo přikoupit pinlock. Mám srovnání s integrálkou nitro a to byl děs, ale zase jsem jel v něčem(opravdu si nevzpomenu na značku) za myslím kolem 7tis a to bylo zase o třídu až dvě víš, záleží na tobě co od helem čekáš
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
No ja pridam svuj kousek do mlyna. Prvni jsem si koupil nejakeho airoha. Asi po 1000km jsem zjistil ze to proste neni ono a zacal jsem koukat vsude mozne. Porad jsem hledel na nejakou rozumnou cenovou variantu, ale tam jaksi vsechno byl dost kompromis. Az jsem jednou takhle zajel do louisu a meli tam (a porad maji) Shoei Multitec za 299 evropskych penez. Dal jsem to na hlavu a sedla jak prdel na nocnik. Takze je doma a ja spokojeny. Nema sice slunecni clonu ale tu jsem mel predtim a nepouzil ani jednou
Ted jsem hledal zas neco vic do "edvencur" a zkusil jsem taky mrte levnejsich helem (ja **** jsem se totiz nepoucil) az jsem nakonec znovu u Shoei, tentokrat Hornet, protoze proste je znat ze je to "premium". Vsechny hlemy co jsem mel na hlave kdyz jsem kupoval Horneta a byly v levnejsi kategorii mely X nevyhod, ty co jsem pak zacal zkouset z kategorie "premium" (zkusil jsem AGV, BMW, Shoei, X-lite, Uvex) byly uz jen o tom zda sedne nebo ne, vypracovani a celkova kvalita je daleko lepsi.
Posetri a kup neco poradneho, na kokosu to pak po celem dni, nebo tydnu budes znat. Az se rano vzbudis a zjistis ze se ti ale fakt nechce strcit palici do helmy kde fouka, tak budes litovat zes nekoupil tu System6, C3, Neotec... Koukni se po slevach, obcas se neco povede (treba na motorrad days je temer kazdy rok vyprodej poslednich kusu starsich modelu za smesne penize, ale musis byt mezi prvnimi )