čekám na Navigator V od začátku dubna a v BMW je s tím stále nějaký problém, proto řeším možnou změnu a nevím jestli stále čekat, nebo koupit zumo 590.
Dííík za radu
Jezek ma urco nav V. Ja nemam zkusenost zatim ani s jednou,ale vzal bych spis ZUMO 590. Uz jen kvuli lepsi podpore, castejsi vydavani firmwaru atd. Lip se pak prodava pac si to nekupujou lidi jen BMW,je novejsi..tech vyhod tam vidim vic. Jediny kde bych se rozmejslel je pokud bych mel novy LC kvuli ovladani joystickem na riditkach.
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Jezek ma urco nav V. Ja nemam zkusenost zatim ani s jednou,ale vzal bych spis ZUMO 590. Uz jen kvuli lepsi podpore, castejsi vydavani firmwaru atd. Lip se pak prodava pac si to nekupujou lidi jen BMW,je novejsi..tech vyhod tam vidim vic. Jediny kde bych se rozmejslel je pokud bych mel novy LC kvuli ovladani joystickem na riditkach.
V březnu jsem byl rozhodnutý pro toho navigatora. Po trablech s dodáním jsem začal řešit náradu a začínám se přiklánět taky k té 590. jen čekám na zkušené názory.
souhalsicm pokud mas LC je jedina vyhoda v tom ovladani a napojeni na motorku , ale jinak bych nevahal a vzal 590 a volil bych verzi od TT v sade s MAXI balickem
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
590ka je urcite navi s lepsim displejem a vic fcema.. nicmene pokud mas LC, tak by mne silene tocilo ze nemam ozivenej ten joystick, co nam prekazi u blinkru.
mmch ... s tim joystickem to funguje MOC PEKNE... navigace toho extra moc neumi, ale propojeni s moto je .. DUSTOJNE.
pamatuje si to i vin, kilometry, tlaky.. muzes zkontrolovat vecer ze stanu.
tj.. idealni reseni neexistuje.. ale Nav V je imho dustojna volba.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak po nedělním rozhodnutí, že už nebudu na Renocar čekat, mi v pondělí ráno potvrdili že navigatora V i s držákem konečně mají. Dnes jsem ho teda vyzvednul a už řeším další věci:
1. proč není součástí držáku krytka na konektor
2. objednávalo se to podle winu a nikdo není schopen automaticky dodat protikus konektoru, protože to chci připojit na 1150 a ne na LC
Už jsem neměl sílu tam nic řešit, tak to raději koupím tady. Můžu tyto doplňky jako držák do auta, krytka kupovat u Garminu na zumo 660 ?
Kenvelo napsal:
Tak po nedělním rozhodnutí, že už nebudu na Renocar čekat, mi v pondělí ráno potvrdili že navigatora V i s držákem konečně mají. Dnes jsem ho teda vyzvednul a už řeším další věci:
1. proč není součástí držáku krytka na konektor
2. objednávalo se to podle winu a nikdo není schopen automaticky dodat protikus konektoru, protože to chci připojit na 1150 a ne na LC
Už jsem neměl sílu tam nic řešit, tak to raději koupím tady. Můžu tyto doplňky jako držák do auta, krytka kupovat u Garminu na zumo 660 ?
dííík
drzak do auta na 660ku nema reproduktor ani mic, takze ti Nav V bude mlcet.. tj. do handsfree, auta.
krytku ja mel k LCcku.. imho to pujde doobjednat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2