Dle prispevku jde videt,ze mas motorku tyden,nejnebezpenejsi misto na projizdku s moto bojim se tam I wranglerem aby me nepristal bezmozek s firebladem na kapote,kdyz nemusim tak nejedu,spocitej so
tam krizky v zatackach a
pochopis a doufej aby jsi
nepotkal bezmozky na R1 a
buse,vzdyt tam mate tolik
peknych mist na vyjizdky
buchlakum se vyhejbej moje
rada.
Bob napsal:
Dle prispevku jde videt,ze mas motorku tyden,nejnebezpenejsi misto na projizdku s moto bojim se tam I wranglerem aby me nepristal bezmozek s firebladem na kapote,kdyz nemusim tak nejedu,spocitej so
tam krizky v zatackach a
pochopis a doufej aby jsi
nepotkal bezmozky na R1 a
buse,vzdyt tam mate tolik
peknych mist na vyjizdky
buchlakum se vyhejbej moje
rada.
jj bobe,mas pravdu, platí to o víkendech, to je tam zalíhaču jako much, http://www.novink...rezil.html
ale přes tyden je to fpoho
Upravil GSSG dne 03.06.2014 19:17
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Stojí dole u pumpy na začátku buchláků dva vedle sebe a nahoře u Trampa kde si dáváš klobásu jim měří kámoš čas kdo je dříve nahoře,teda pokud dojede a nerozvěsí se viz odkaz od GSSG pozoroval jsem je když jsem vez moto do UH.
PS:v čem sou borci? není lepší si zaplatit Most,Brno a tam se vyválet pěkně sichr do kačírku?
Puvodne jsem nechtel ani reagovat, ale neda mi to.
Na Trampa jezdim uz nejakych 15 let a mam to kousek za barakem.
Bouralo se tam vzdycky. Nekdy vic, nekdy min, nekdy smrtak. Vetsinou je to z hlouposti ridicu motorek. Stalo se taky nekolikrat to, ze auto rizlo zatacku a sebralo motorku. Takze neni to vzdycky jenom chyba motorkaru.
Vetsina tam jiz jezdi jenom do phody, bohuzel se jeste najdou nenechavci, kteri si musi neco dokazovat a pak to spate konci.
Rad se tam vzdy zastavim, protoze je tam spousta kamaradu a dobrych lidi.
Tot vse z meho pohledu na Trampa a preberte si to kazdy jak chcete.
Byl jsem tam svědkem, jak kluk na sportu s mladou kočkou za sebou absolutně nezvládl zatáčku. Vyjel do protisměru, zašlápl brzdy a klasicky ztuhl. Auto, které jelo proti němu, zašlajfovalo a stálo na fleku, protože jelo do kopce a nejelo rychle. Uhnout neměl kam, všechny pruhy byly plné.
Od zadního kola 50m čára. Motorka zůstala stát 1-2 metry před autem. Měl kliku, že na pomalého a v reakci rychlého plechovkáře. Total ****.
cibus napsal:
Byl jsem tam svědkem, jak kluk na sportu s mladou kočkou za sebou absolutně nezvládl zatáčku. Vyjel do protisměru, zašlápl brzdy a klasicky ztuhl. Auto, které jelo proti němu, zašlajfovalo a stálo na fleku, protože jelo do kopce a nejelo rychle. Uhnout neměl kam, všechny pruhy byly plné.
Od zadního kola 50m čára. Motorka zůstala stát 1-2 metry před autem. Měl kliku, že na pomalého a v reakci rychlého plechovkáře. Total ****.
Bohuzel. I takove situace se tam odehravaji
Ale tahle patri mezi ty s lepsim koncem.
Mám to 20 km od baráku a nejezdím tam.Jednou jsem byl u Trampa ,dal jsem si kofolu a zaslechl jsem rozhovor zevlujících "lehen" a stačilo mi to.Tomuto úseku se vyhýbám jak v autě,tak na motorce.
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.
... byl jsem tam jednou brzy z jara, kdy tam bylo na "zavodniky" jeste moc zima. Meli tam luxusni zelnacku.... ..ale obecne se snazim vynechavat mista, ze kterych si kdejaci c.u.r.a.c.i delaji zavodni okruhy v beznem provozu.....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Pár krát do roka tam zavítám na klobásek, korbáčky a kofolu Nijak zvlášť perfektně se mi tam nejede, to co se mi tam líbí je vše kolem..krajina, hrad Buchlov kde mají galerku která stojí za pokochání a zakoupení nějaké té cetky třeba jako dárek. No a cesta domů vždy vede přes Stupavu a kolem Koryčanské přehrady. Jsem rád když si tam zajedu na ten klobásek a není tam moc lidí
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/