Ahojte, nenapada vas, kde stabilne vedou hadicove spojky viz. foto. Uz nekolikrat jsem se ptal na ruznych mistech ale marne. Ruzny dily auto-moto, Fabory a dalsi spojovaci materiali. Vsude vedou klacicky sroubovaci ale tyhle nikde nic. Par jsem jich ted pouzil na 650 a potrebuji doplnit servisni zasoby. Napada me, jeste jsem nebyl v Elitu.
milanosor přiložený následující soubor: DSC_2390.jpgI pád na hubu je pohyb kupředu
Zkus železářství milý Lojzo, milý Lojzo železářství zkus....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vlk napsal:
Kde koupit standartne spojky, to problem nie je, ale kde kupit pevnostnu spojku, priemer 47-51mm, širka 30-40mm, nerez prevedenie?
to bluesbery: toto http://www.temax....spony.html by mohlo byt riesenie na moj dopyt? prevedenie supra je aj vo W4-nerez?
Mame skladem
parada ake je to jednoduche, ak to nezozeniem u seba v okoli obratim sa na Teba + posilam ti mail.
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Chci se zeptat... Na jaře jsem v rámci instalace palivových rychlospojek vyměnil i palivovou hadici a použil spony viz odkazy níže. Teď jsem měl ty spony tak povolený, že už prolínal benzín. Je možný že se tyhle spony např. vibracema povolujou, nebo se vymačkala ta nová hadice??
[quote]PetrL napsal:
Chci se zeptat... Na jaře jsem v rámci instalace palivových rychlospojek vyměnil i palivovou hadici a použil spony viz odkazy níže. Teď jsem měl ty spony tak povolený, že už prolínal benzín. Je možný že se tyhle spony např. vibracema povolujou, nebo se vymačkala ta nová hadice?? http://www.autoke...
Na palivové hadice se používají zásadně tyto spony : http://www.temax....-mini.html.
Jsou buď v nerezovém provedení nebo pozinkovaná ocel.
Kolik vagonů jich budeš potřebovat..? :-) Máme jich dost...
...podobny problem s rovnakymi sponami som zistil aj ja, ale uz po dvoch tyzdnoch, ked som sundaval nadrz koli montazi napajania GPS...od dotiahnutia uz drzia, predpokladam, ze nieco povolila guma na hadici a nieco si sadol ten plech spony, je to predsalen maly priemer....
AHoj,
jelikož pracuji v Auto Kelly, tak jsem nechal znovu otestovat uváděné spony. Před uvedením do prodeje prochází každý díl důkladným testováním jak v dílně, tak na vozidlech.
Výsledek je uveden níže:
...sponu jsme prověřili,
zkoušeli utažením strhnout, nešlo to,
po utažení zkoušeli otřesy a jinými pohyby povolit, nešlo to…
Máme ji v kanceláři, není problém Vám ji předat.
Zřejmě sponu při prvotní montáži nové silnostěnné hadice málo utáhli a hadice se během doby vymačkla a spona tím uvolnila, toť náš názor… Zboží je OK.
Ja nakonec koupil balik spon v Elitu (ale na sroubek, ne zavitovka ) a pripadaji mi bytelne dost. Ale jsou jen v pozinku tusim. Nerez by byl lepsi
I pád na hubu je pohyb kupředu
TomP napsal:
AHoj,
jelikož pracuji v Auto Kelly, tak jsem nechal znovu otestovat uváděné spony. Před uvedením do prodeje prochází každý díl důkladným testováním jak v dílně, tak na vozidlech.
Výsledek je uveden níže:
...sponu jsme prověřili,
zkoušeli utažením strhnout, nešlo to,
po utažení zkoušeli otřesy a jinými pohyby povolit, nešlo to…
Máme ji v kanceláři, není problém Vám ji předat.
Zřejmě sponu při prvotní montáži nové silnostěnné hadice málo utáhli a hadice se během doby vymačkla a spona tím uvolnila, toť náš názor… Zboží je OK.
...tak bych se toho nebál...
Připouštím, že jsem je možná dotáhl s citem, takže málo. Nicméně v tuto chvíli už mám na cestě nerezové spony od Bluesberyho, které konstrukcí se šroubem odpovídají těm originál BMW. Takže je vyměním.