Takovej cit v prstech, že bys s nima mohl hrát na housle, maj protektory, naprosto dokonale padnoucí. Vyčetl jsem v motohouse, že jsou hodně dobrý a předčili moje očekávání. Asi nejlepší, jaký jsem kdy vůbec na rukou měl. Kvalitu ukáže čas, ale vypadaj podstivě šitý a materiálově neošizený.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Takovej cit v prstech, že bys s nima mohl hrát na housle, maj protektory, naprosto dokonale padnoucí. Vyčetl jsem v motohouse, že jsou hodně dobrý a předčili moje očekávání. Asi nejlepší, jaký jsem kdy vůbec na rukou měl. Kvalitu ukáže čas, ale vypadaj podstivě šitý a materiálově neošizený.
Neshánel kolega nepromokavé? Já se tam o tom nedočetl..
per aspera ad astra
Problém v ceně bude s tím goretexem a pořádnějma chráničema kloubů, tam podle mě ta cena poroste. Tady i Pardál má Klim ELEMENT za 4750 nebo bez chráničů Powerxross za 2500. Bez memrány s minimem chráničů je rukavic asi mraky v ceně 550 - 1000 ..
Upravil DRS-GS dne 26.06.2014 13:32
Neshánel kolega nepromokavé? Já se tam o tom nedočetl..
Psal "krátké na léto" - takový jsem mu nabídl.
Materiálů je mrak, ale na léto potřebuješ něco příjemnýho v čem se nezapaříš.
Vždy jsem jezdil dle hesla: Když se bojíš vody, jeď raději autem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
to nemohu souhlasit, psal "potřebuju gore-tex rukavice krátké na léto", bez GT by mě nenapadlo zmiňovat rukku, to bych vypadal jako blázem
Upravil DRS-GS dne 26.06.2014 13:40
cer napsal:
Zdravím prosím o radu potřebuju gore-tex rukavice krátké na léto. Mohli byste mi nějaké doporučit.
Díky.
Já tam čtu gore-tex.. ale nechci se hádat..
To jsem nepřehlédl...Nepovažuju to však za bezpodmínečně nutný k příjemnému pocitu a funkčnosti rukavic. Dokonce se ani neurazím, když si koupí jiný než mám já. Jen jsem nabídl zajímavou alternativu, která dobře funguje a překvapila mě kvalitou, cenou a funkčností.
H.
Když už jsi je tady zmínil tak se zeptám. Jak moc větrají? Třeba v porovnání s klasickejma rukavicema na motokros?
Když už jsi je tady zmínil tak se zeptám. Jak moc větrají? Třeba v porovnání s klasickejma rukavicema na motokros?
Vršek je textil, jsou do něho zakomponovaný protektory kloubů a prstů - ale jen decentní, takže to netlačí, necítíš švy atd.... Rukavice trošku profouknou, ale není to úplně slabá látka, takže bych řekl, že motokrosový jsou větrací o něco víc.
H.
cer napsal:
Zdravím prosím o radu potřebuju gore-tex rukavice krátké na léto. Mohli byste mi nějaké doporučit.
Díky.
Nic lepšího než Vauhti jsem z goretexových zatím na ruce neměl. Všechny ostatní jsou buď bez chráničů nebo téměř bez chráničů nebo dlouhé a nebo moc zateplené.
Vauhti jsou super, jezdit se v nich dá klidně i přes +25C ale je potřeba vyzkoušet velikosti, mají poměrně úzký "vlez" a neroztáhnou se.
Letních rukavic jsou tisíce ale goretexových s chrániči už tolik ne a krátkých už vůbec ne.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Mám je a za mě ok,v horku krásně fouká do rukávů,jak jsou krátký,ale stačí trochu zima a beru dlouhý.Najeto v nich cca 30000 km a držejí,nikde se nic nepárá.
oranžová dvanáctka
cer napsal:
Díky.
rukavice krátke na leto a s gore-tex, mne to proste dohromady nejde a uz vobec nie na horuce letne dni
ale jeden TIP dam: Held Sambia, mozna sa niekomu hodi, ale: rukavice nemaju gore-tex http://www.moto-o...avice_9871
Dnes som ich "pojazdil" a su mňamkové po vsetkych strankach, bonusom je ze ide ovladat i dotykovy tel. a pre niekoho je bonusom ze i TT ich ma rado http://shop.toura...rettyPhoto
Upravil vlk dne 15.09.2014 23:41
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Sambia jsou parádní... ale je fakt, že jsem teď s nimi jel cca 4-5 dní v dešti každý den cca 400km a Gore-Tex by byl příjemný... a nějaké druhé rukavice do topcase by se mi takhle pro případ hodily.. Teď tam mám jedny zímní a to je jak jet v rukavicích na lyže...
Jen na doplnění tématu - krátké goretexové rukavice Vauhti se Rukka rozhodla dál nevyrábět! Vůbec to nechápeme ale prý o to byl zájem jen v některých zemích a obecně všichni chtějí dlouhé.
Prostě přijdou s něčím super, co nikdo nedělá a co vypadá a funguje dobře a hned to zruší. Co dodat?
Vyprodají se skladové zásoby u dealerů a tím to končí. Oni určitě mají zásoby na výměnu ale k těm se nedostaneme.
Máme nějakých 10ks velikostí 9, 11, 12 a 13. Pár kousků velikost 8. Velikost 10 je vyprodaná a už nebude.