Zdar!
Kdyz jedu ve vyssich otackach - cirka od peti tisic a vyhodim blinkr, zacne strasne rychle blikat, jak kdyby skoro svitil. Kdyz pustim plyn a necham otacky padat, postupne se frekvence blikani zpomaluje, az zas blika normalne. Zkousel jsem to i u klaksonu, pri vysokych otackach troubi nepravidelne, jak kdyby mel spatnej kontakt a s ubranim plynu se klakson chyta vic a vic az troubi neprerusovane.
Nemel nekdo z vas na masine podobnej problem? Nevite cim by to mohlo byt?
Dikec
Tak na tvoje otázky odpovědi neznám.. Ale vetřu se tu s jednou otázkou týkající se vysokých otáček at nezakladam další diskuzi.
V sobotu na kamošovic motosvajbě sem zjistil na svým Dakaru 02 tohle..
Motorka je v cajku, zahřátá, buble si na volnobeh, vezmu za plyn,otočím na fullgas, u 4 tis.otáček škytne poprvé( jako když zasáhne omezovač) ale pokračuje do 5 tis. tam zase jako kdyby omezovač(zase jen na sekundičku) pokračuje rafika k 7 tis.kde už zasáhne omezovač.
Zkusil jsem to i na GS moji milé a děje se to samé, ale ne tak zřetelně jak u dakara.
Tak nevím jestli je to normalka nebo to máme rozbitý:-) napadlo mě samozřejmě palivové čerpadlo (Dakar asi 50 tis, GS moji milé 90 tis.)které se ještě neměnily.
Tak bych chtěl poprosit esli byste to taky nezkusili a napsali svoje postřehy.
Díky moc
Když jsem měl 650 tak mě něco podobnýho dělala jestli tam máš jěště origo regulátor tak to bude on nic jinýho se tam z eletriky nes...e Mě to došlo tak daleko že to při vyších otáčkách přestávalo pořádňe pálit a benzín šel do výfuku. Regulátor jsem kupoval český někde u Olomouce..
Zdar! Tak uz jsem nasel odpoved na muj problem. Tak se s tim podelim, kdyby nekdo mel podobnej.
Spocivalo to v tom, ze jakmile jsem presahl otacky 3000 ot/min, cely okruh svetel, blinkru, klaksonu prestal dostavat stavu, takze svetla zacaly blikat a svitit min a min a pri vyssich otackach uplne zhasly.
Bylo to vsechno vibracema. Celou elektriku jsem pres zimu rozebral, mechanicky ocistil kontakty ktery sly, vsechny jsem prostrikl electro cleanrem, dal do kupy a motka slape jak za mlada.
Takze asi byl nekde nejaky studenak a pri vyssich vibracich se obvod prerusil.
Cleaner jsem koupil here: http://www.gme.cz...l-p749-055
Kazdopadne jezdit v noci byl docela porod. Nemohl jsem motku vytocit pres 3 tisice.. Pak jsem prestal videt!